Reakcija na savjete |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Veljaca 2011 at 11:00 |
||
Ne znam kako bi drugacije imenovala ovu temu,možda je vec gdje napisana,ako je, Zoki -popravi
Zanima me kako ljudi reagiraju kad im date savjete ,nakon što su vas naravno zatražili,o nacinu prehrane i vježbanja? Evo,tipican primjer: Moja prijateljica(ne previše bliska): O,kak dobro izgledaš...dugo te nisam vidjela,baš si se stesala,kaJ si na dijeti,ili hodaš na fitness? JOooj,ja sam se tak ugojila u zadnje vrijeme,daj mi neki recept,imaš kakav plan vježbanja ili dijetu? I,ono,ja joj velim,pa mogu ti nešto poslati na mail,pa radim to i to..o.k. pošaljem joj,i velim joj ako joj nekaj nije jasno nek mi piše ili me nazove ,pa joj objasnim. Nakon nekog vremena se sretnemo,i pitam ju,ništa mi nije odgovorila, ona veli:jooj pa ti uzimaš neki prašak(whey) pa to je za bodybuildere,i još imaš neke muške vježbe(?) sa teškim utezima ,pa ja se necu nabildati,imaš same bjelancevine,to ce ti uništiti bubrege,i tko uopce jede u 22 navecer,pa ti znaš da poslije š8 ne smiješ jesti, ma meni je bolja ona UN DIJETA pa pocela sam hodati 2 puta na tjedan na zumba ples,i bude to o.k. do ljeta I što reci na to? |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa onda joj velis da ak je njoj bolja njezina UN dijeta i
zumbe da zakaj onda tebe pita za savjete i program prehrane i vjezbanja kad ovo kaj ona radi ocito ima bolje rezultate nego kaj si ih ti dobila svojim nacinom rada |
|||
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Baš sam to mislila...
samo tak mi je teško vjerovati da ima toliko zatucanih ljudi oko mene... Moram priznati da se dosta puta moram posvađati,ili se radije ugriznem za jezik,kad mi pocnu soliti pamet, da što si ja mislim,da dižem neke utege i pijem praškove ko body builderica,da cu od toga izgledati ko muško,pa da ne treba jesti bjelancevine u svakom obroku,i šta ja znam kakvih sve nebuloza nisam cula! ponekad poludim,i moram priznati da izbjegavam u zadnje vrijeme svaki razgovor o treniranju i hrani,jer me izluđuju ljudi koji se rade pametni,a nemaju pojma |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Izgleda da vecina žena misli da ce imat biceps ko Arnold
ak uzme bucicu u ruke btw. kaj te briga, ak te nece poslušat, njezin problem. Ti si imala najbolju volju Edited by Pitbull |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
moguce, al ja to nisam cuo od muških |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
oh, ja sam cuo svacega...
ponaviše onih: " al nebi ja sad htio bit ogroman..." |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i ja sam bome svašta cuo. kemija, muda ce ti se šcvrknut, otupit ceš...
a kad su videli da nisam ko arnie, onda, pa koji k ideš ak nisi ko ormar |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Blago njima,oni bar žive u svitu u kojem misle da za 3
miseca u teretani ti dođe biceps ko u bodybuildera,a toliko su glupi da kad im spominješ da piješ proteine misle da su to steroidi,a kad receš bjelancevine onda kažu,da je to dobro za mišice i slicno. |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne znam zbog cega odmah pljujete po tim ljudima, normalno je da ce oni koji se ne kuže u neko podrucje imati takve reakcije i biti podložni sterotipima i predrasudama.
onaj koji stvarno želi savjet ce naci pravu osobu za to i sam raditi na sebi pored toga. na neozbiljna pitanja i komentare nema ni smisla davati ozbiljne odgovore ma koliko ti netko bio dobar prijatelj/rodbina/poznanik. |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
mene samo nasmijavaju predrasude. kada mi i dodje tko.. pokusam, ako ne ide ne forsiram niti pljujem. svatko ima pravo na svoj stav. tu i tamo me zna nazivcirat al ostaje samo na tome.. |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
+š Evo npr. frend me pili vec jedno 2 godine, stalno nešto ispituje u vezi teretane, vec 2 godine se želi nabildat al nikako da krene. Jednostavno ima hrpu stereotipa vezanih za vježbanje i za bb prehranu. Od toga da ce mu otpast pimpac od tolke kolicine proteina, da ce mu zatajit bubrezi od 200g proteina dnevno, da ce se previše udebljat od toliko riže (ima 70kg na metardevedeset), da ce strgat kralježnicu u teretani, da ce ga svi cudno gledati u teretani zato što izgleda kao metla itd. itd. itd. I šta da ja njemu kažem? Ništa, velim mu ako se stvarno hoce sredit kak spada nek pocne ucit sve vezano za BB. Slao sam mu i par linkova na msn i svašta, ali kad sam skužio da želi sve servirano- odustao sam. Ako nešto stvarno želiš, moraš se sam potrudit oko toga. Sam moraš tražiti nacine da dođeš do informacija, kopat po netu, zanimati se za BB, trošit sate i sate da nauciš nešto novo. Jednostavno te to mora zanimati ako želiš stvarno doci do neke forme. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja isto jednog takvog..a što je najjace ima potencijala za bit ne zvijer, nego brdo, gromada al jbg... |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |