New Posts New Posts RSS Feed - PWM-zagi
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

PWM-zagi

Post Reply Post Reply
Author
Zagi. View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zagi. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: PWM-zagi
    Posted: 31 Sijecanj 2011 at 21:18
  Ovako...kaj se tice PWM-a.
Malo citam...
Do sad sam uzimao 30g wheya i 60g dex.
Procitah da bi bilo odlicno ubaciti jos k tome 5g creatina i glutamin...e sad...kolko glutamina?

I da cujem komentare na takav PWM...
Znaci:
30g wheya
60g dex
5g creatina
x-g glutamina
Back to Top
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Sijecanj 2011 at 21:20

š0g glutamina

i š0 prije spavanja

i kad potrosis, vise nemoj kupovati glutamin. bezveze baceni novci

Back to Top
Zagi. View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zagi. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Sijecanj 2011 at 21:51
Originally posted by GajbaPive GajbaPive wrote:

š0g glutamina

i š0 prije spavanja

i kad potrosis, vise nemoj kupovati glutamin. bezveze baceni novci

Nije jos kupljen...
Kaj da ga niti ne kupujem?
Back to Top
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Sijecanj 2011 at 22:02

da

u biti, ako imas viska novaca, kupi, potrosi i onda probaj vjezbati bez. ako ne vidis razliku, vise nemoj kupovati. zagovornici glutamina kao argument imaju brzi oporavak. ja to nisam osjetio...

Edited by GajbaPive
Back to Top
Zagi. View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zagi. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Sijecanj 2011 at 22:04
 Kaj onda znaci
30 wheya
60 dex
5 creatin

I to je to?
Back to Top
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Sijecanj 2011 at 22:21

da, moj pwm na masi je bez kreatina...

ima jedan dobar tekst, evo c/p

Ako uzmemo u obzir da pravilna prehrana,dovoljno odmora i pravilan trening cine okosnicu izgradnje tjela,te suplemente stavimo u perspektivu u kojoj trebaju biti i gledamo ih kao takve - suplemente, ili kao sto ime implicira, dodatke prehrani(prehrana=jednan od ona gore tri glavna aspekta),mozemo zakljuciti da je uloga suplemenata u svemu tome poprilicno mala,(marginalna bih rekao,ali ipak je malo vise od toga).

Predocit cu to na ovaj nacin:
Suplementi cine mizernih par posto u odnosu na prehranu/trening/odmor.Pretpostavimo da je to 5%.Doprinos wheya(o njemu je topic,ali odnosi se i na ostale suplemente) u kompletnoj suplementaciji neka bude i 50%,dakle 2,5% u ukupnoj slici.
Razlika izmedju brandova u kvaliteti neka bude i do 50%(gotovo nemoguce).
U konacnici bi to znacilo da je eventualna razlika koju (ne)cete osjetiti izmedju whey-a od 300kn/kg i onog od š20kn/kg = š,25%.

Stavljajuci stvari u takvu(po meni jedinu ispravnu perspektivu) dolazimo do sljedecih zakljucaka:

š. Glupo je potrositi dva ili vise puta veci iznos za škg necega sto radi gotovo jednako dobro kao i nesto sto mozes kupiti za puno manje novaca.
2. Skoda i mercedes nije isto,ali analogija nije primjenjiva.
3. Ako ZAISTA imate VISKA novaca mozete uzeti ove skuplje i platiti brand,te (mozda) profitirati za š%(vrlo upitno).
"

doduse, ovdje se radi prvenstveno o wheyu, ali ako na whey odlazi pola od 5%, znaci od cijelog uspjeha svi ostali suplementi imaju 2,5%. cini mi se previse novaca za malo rezultata.

Edited by GajbaPive
Back to Top
Zagi. View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zagi. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Veljaca 2011 at 08:56
Nisam jos do sad uzimao kreatin...al sad imam namjeru...
Koji uzet?
Koji vi uzimate?
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Veljaca 2011 at 14:09
  ak se ne varam identican topic si otvorio i na building-body, il te netko imitira

nije valjd da ne vjeruješ onima tamo?
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Veljaca 2011 at 20:17
Originally posted by GajbaPive GajbaPive wrote:

doduse, ovdje se radi prvenstveno o wheyu, ali ako na whey odlazi pola od 5%, znaci od cijelog uspjeha svi ostali suplementi imaju 2,5%. cini mi se previse novaca za malo rezultata.

</SPAN>

pusti postotke, zna se na što se isplati dati novce a na što ne.. naravno prioriteti se slažu prema financijama.. ako nemaš novaca hrana i trening samo.. ako imaš, možeš i druge stvari ( neka vrsta proteina, kreatin, riblje, vitamini minerali, kofein i tako tih par stvari).. to je to
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
Zagi. View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zagi. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Veljaca 2011 at 20:59
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

ak se ne varam identican topic si otvorio i na building-body, il te netko imitira

nije valjd da ne vjeruješ onima tamo?

Ma kad sam lud ko siba i nemogu se nacekati da mi netko odg pa onda na 2 fronte brze to ide...
A gle...iskreno...ne boli glava ni ako pitam 2 puta na 2 mjesta...
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.