Nalazi krvi |
Post Reply |
Author | |
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Veljaca 2011 at 16:53 |
Pozdrav,
Evo prije par dana sam išao na redovnu kontrolu, da bi se na krvoj slici vidjela 2x veca kolicina bilirubina od nor. vrij., pa po preporuci doktorice moram cilati za proteinima jel ne zna jel to zbog njih ili je to genetski što bih mogao pojesti treninga, a da nisu whey proteini? Da si nosim kuhana jaja ili kaj?? I zanima me da li mi proteini mogu utjecati na bilirubin, tj. na žuc? |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tak svejedno jel whey il je nkaj drugo, sve su to proteini
.......a ak si rekao doktorici da piješ te prahove onda si joj samo dao razlog da izmisli d aje to zbog toga i kaj se nje tice problem rješen, mene bi to najviše smetalo i davalo strah jer bi znao da se nije ni potrudila uspostavit diagnozu ako je zakljucila to je od wheya... Sumnjam da ti itko tu može i želi govorit kaj bi trebao, nit se kuzimo u to, nit bi itko preuzimao odgovornost za tvoje zdravje jer moze bit bilo kaj.... Edited by The Phoenix |
|
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma znam to, pa pitam jel je možda netko bio u slicnoj situaciji...
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
to ti je od levitacije
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pretpostavljam da ti je doktorica dala uputu kada bi trebao ponovno vadit krv ..ako nije.. svakako odi da se ponove nalazi i da ti da uputu sto smijes jest. Nije za salu. E sad.. bolest zuci je najcesce genetski uvjetovana al moguce je da si prevelikom dozom uzetih proteina utjecao na krvi nalaz i dok se nalaz ne ponovi neces ni znat. Dan prije si mogao uzet veliku dozu proteina i avoila! isto ako si dosta kasno jeo..(manje od 8h) prije vadjenja krvi moze i to bit razlog |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bilirubin- medjuprodukt koji nastaje razgradnjom hemoglobina iz eritrocita, nastaje kad se eritrociti raspadnu otprilike š20 dana nakon formiranja...
Povecanje bilirubina moze imati svakakve moguce uzroke, jedan od mogucih je i previse fizickog napora, ali je to toliko povrsan nalaz i cinjenica da moze biti sve moguce, a vjerovatno je samo nesto akutno, ako je samo bilirubin povisen... Vjerovatno ce te poslati na daljnje pretrage krvi, jetre, slezene, pa svakako otidji. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |