MMA trening - motivacijski |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Veljaca 2011 at 10:21 |
Pogledajte video koji prikazuje presjek treninga raznih MMA boraca.
Koliko sam primjetio oni uglavnom rade izbacaje, guranja, skokove i sl. Vidi se da je naglasaka na sljedecem: izdržljivost, snaga i eksplozivnost! Pogledajte video: MMA Training - motivation video Obožavam vidjeti kad rade na funkcionalnosti, eksplozivnosti i compound vježbe. Prelijepo za vidjeti.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlican vid!
Predobri treninzi |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Anedali Ono kad trci s padobranom mi je super |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bš sam citao jucer kako je to bezveze, ali nisam vam htio kvariti, no sad kako spominješ :D
p.s definitvno cool izgleda, da se razumjemo, i nije da nema koristi ali ima boljih varijacija Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima opakih vjezbi, al to su bas ciljane vjezbe kao sto je Zoki rekao, izdržljivost, snaga i eksplozivnost. MMA thing
Ono s lamatanjem uzeta sto Lesnar radi na kraju mi je brutalno. |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
e to te ja pitam!
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Brutalni treninzi, sledge hammer, onda oni konopi s cim se Lesnar zahebava, ma sve, da mi je dvorište opremit s takvim stvarcicama
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
A dobro, nije loše Summa summarum, treninzi su super |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se u potpunosti |
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dajte još takvih treninga u ovaj podforum, ako naiđete na njih. Sve vježbe u videu su mi predobre i zanimljive. Nisu klasicne i dosadne. |
|
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Tak je, a od njih se bome pošteno izmoriš Edited by Pitbull |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Planiram nešto slicno poceti raditi za jendo pola mjeseca pa stavim video
|
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Ta užad je predobra btw. http://www.youtube.com/watch?v=tp7d5YGDLcs |
|
marinzgr
Cita FAQ Joined: 29 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
eeee to ja zovem trening!!!!ovo su prave stvare...samo tako i pokušavam trenirati...pa kolko ide ide
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |