Navratiomalo |
Post Reply |
Author | |
ecco
Cita FAQ Joined: 06 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2011 at 03:10 |
Pozdrav iz Splita. Imam 30god. š83cm i 94kg. Kao i vecinu Vas i mene su "doveli" ovdje kilogrami. Sve sto pojedem odrazi se na stomak i ne osjecam se ugodno,niti vizualno niti fizicki,a lito ide Moj problem je poceo kada sam bacio duvan prije 2god. Nisam bio primoran na to uopce nego sam zelio da to pobjedim nakon š5 godina odanosti toj ovisnosti i uspio sam snagom volje.Od tada pocinjem da se sirim,poseban volumen je prepoznatljiv na stomaku.Osim posla koji je vecim dijelom dana fizcki i u kretnji ne radim nista dodatno poput trcanja i sl.Ocito da to nije dovoljno.Stoga imam zelju da dovedem sebe malo u red jer ja to zelim i evo neka moj pocetak bude ovdje sa Vama. Edited by ecco |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao! Napisiši nam slobodno kako se hraniš, i
naravno pocni citati forum, na njemu ceš pronaci puno korisnih savjeta |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |