Pozdrav svima! |
Post Reply |
Author | |
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2011 at 11:07 |
pozdrav!
Visina:š93cm Masa:š06kg Staž u teretani:2god Nekoc bio u formi,onda jaki lom ruke..sjedio doma 3mj. i doso na š06 kila . Vracam se nazad pomalo...nadam se da si mozemo medusobno pomoci :D Jos jednom pozdrav svima |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao Samo se lagano pocni vracat u teretanu
ako si zalijecio ruku do kraja, i ako imaš kakvih pitanja, slobodno pitaj |
|
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala,eto da kazem jos par stvari.....pred 2 godine sam
bio debeljko s 20 kila viska ,i uspio sam skinut kombinacijom teretane i HIIT treninga(trcanje i bicikla)i sada evo me nazad...ali ne s tolikom kilazom UObrok:š)zobene+mlijeko+whey(30gr) 2)posni+šaka bucinih sjemenki 3)za rucak uvijek nesto drugo(danas sam rižu + neka teletina i juha) 4)mali dio rucka(jer mi je trening psolije ovog obroka) TRENING 5)PWM:whey+glukoza u vodi ili mlijeku kako kada 6)odmrzenm si piletinu ili ribu koju pripremin i zamrznem u porcijama za svaki dan u tjednu i povrca s maslinovim uljem. 7)eventualno posni ili pulomasni sir s sjemenkama pres spavanje. TRENING:3*tjedno teretana -prsa+tricep -leđa+biceps -noge+trbuh 2*tjedno cardio doma ili insanity ili HIIT trcanje. ako vas sta zanima pitajte! |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prehrana je oke, samo, zašto ne treniraš i ramena?
|
|
dario051
Post Options
Thanks(0)
|
Radim radim ,ramena radim kad radim leđa inace...radim upright row,i njegove kombinacije ovisno iz kojeg ''kuta'' zelim ramena pogodit. Edited by dario05š |
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
To povlacenje do brade ti nije baš najsigurnija vježba za
ramena: http://www.t- nation.com/free_online_article/most_recent/five_exercis es_you_should_stop_doing_forever Bolje ubaci neke druge vježbe, samo gledaj da pogodiš srednje i zadnje rame, prednje ne moraš posebno, jer njega dovoljno pogodiš drugim vježbama |
|
dario051
Post Options
Thanks(0)
|
Puno hvala za ovo |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |