osobni trener |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Prosinac 2007 at 12:27 |
bok svima eto ja nazalost muku mucim sa kilogramima pa trebam savjet odlucila sam rjesiti taj problem uz pomoc strucnjaka pa me zanima da li imate savjet kome da se obratim vezano uz izradu programa prehrane i vjezbanja u fitness dvorani. zivim u zagrebu, jarun. hvala Edit:izbrisan nerazumljiv tekst Edited by Zoki |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozes putem maila na stranici |
|
www.fitness-trening.com
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
oho, jarun... i ja sam s jaruna... ljudi s jaruna su uvijek dobrodosli |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
trening u prisustvu osobnog trenera, pospjesuje trening 20%............. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma vidi njega, pravi mali pametnjakovic!
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
kada bi dobio priliku da sretnem zlatnu ribicu,umjesto tri ZELJE trazio bih samo jednu----neka nam se THEIA uda u 24 godini.......... |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Je, al te ribica vec zeznula - prije 3 tjedna sam napunila 25!!!! Belj!
|
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
mislio sam na ribicu koja bi mogla ispunjavati zelje i u -RIKVERC-
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
A ako uhvatim zlatnu zelju da mi ispuni.... HAHAHA!!!!!! |
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
sa malim zakasnjenjem,,,, sretan ti rodjendan draga nasa Theia,da te sreca prati u zivotu,,da sretnes pravu ljubav i normalno da se to fino okonca sa mogucnoscu dobitka -TRILINGA--.jedino te puno djece moze smiriti prema nekim mojim proracunima...volimo te svi,,,jedna rodjendanska pusa....
p.s š-- zamolio bih ostale clanove foruma da mi se pridruze u cestitkama,,,,na taj nacin,ovim istinskim gestom pokazacemo da mislimo na nasu dragu THEIU...
P.S 2.--jednom prilikom ,u skoli, profesor fizike mi je rekao--ti si inteligentan kao TOCAK----NI danas nerazumijem sta je mislio sa tim... |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajme, to mi je super vic! Ima jos jedan, pristojan: Uhvati Mujo zlatnog kuhara i kaze mu zlatni kuhar: "Pusti me i ispunit cu ti tri paprike." I pridruzujem se zakasnjelim cestitkama za rockas! I ispricavam se na oftopiku, pogotovo pokretacici teme. |
|
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
< ="text/">
ma nema problema,
< ="text/">// Begin Ad Muncher helper script ywzXso(š,"ywzTimeout('enableDesignMode()', 20);"); // End Ad Muncher helper script sto reci osim sretan ti rodendan theia inace, uzela sam osobnog trenera i prezadovoljna sam.. negdje na forumu sam procitala da trener pospjesuje trening za 20% rezultati se vide nakon mjesec dana i to poprilicno |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
PLACEM OD SMIJEHA!!!!!! |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
HVALA HVALA SVIMA NA CESTITKAMA!!!!!
Edited by Theia |
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oprosti Theia na zakasnjenju, od srca ti zelim sve najbolje!
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |