Pozdrav :D |
Post Reply |
Author | |
irene.cari
Cita FAQ Joined: 03 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Veljaca 2011 at 12:13 |
Duuugo je trebalo da vam se odlucim
pridružiti, ali evo me... Spol: Ž Visina: š74 cm Kg:72 kg Godina:25 Djeca: DA ( rodila prije godinu dana ) Cilj: Usvojiti zdrave prehrambene navike, redovita tjelovježba, izdgraditi mišicnu masu i usput, izgubiti koju kilicu. Ucvrstiti stomak, koji je poprilicno mlohav jer sam po završetku dojenja u kratkom roku bez vježbe izgubila š0 kg - znam, velika pogreška, ali tad nisam znala za ovaj forum. prva 2 dana doslovno sam se rasplakala kakva mi je bila kondicija. Naravno, može bolje, ali sat vremena treninga svaki dan ( cak i u PMS-u ) uz pravilnu prehranu radi cudo... Držite fige! Pozdrav svima I mala molbica, suuper bi došao savjet kako uspješno ucvrstiti stomak... Edited by irene.cari |
|
Zdeen
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla & sretno..
|
|
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jelovnik ti izgleda jako dobro, cak ti i zavidim na njemu. a kako ucvrstit trbuh.. mozda da vjezbe koje odradjujes u 9 odradis prije sobnog bicikla? ancrobno prije crobnog je pozeljnije. |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla!!
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hello hello
Ovaj tvoj program i prehrana poprilicno dobro izgledaju |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |