heyho!!! |
Post Reply |
Author | |
hrcos
Cita FAQ Joined: 05 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Veljaca 2011 at 14:16 |
dobar dan legosi!!!
eo malo ukratko o meni! zovem se Hrvoje, zivim u osijeku i imam 29g. visok š87cm tezine oko 92kg s rukama u dobroj formi al na stomaku dosta "šlaufa" Hehe, poceo sam se bavit fitnesom (3x tjedno) jer sam nezaposlen i imam dosta vremena za "bacit", a poceo sam ga bacat po trosjedu pred televizorom!!! a i vidim da se pretvaram u masnu mrlju koja papa sve pred sobom. stoga, malo znoja nije na odmet jelda?! tako da trudit cu se isklesat svoje tijelo do sezone. i vjerujem da ce mi ovaj forum itekako pomoci. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
Možeš slobodno napisati kako se hraniš te kako treniraš... |
|
j@bukica
Cita FAQ Joined: 04 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
juhuuuuu vidi, ima nas punoooo!
|
|
hrcos
Post Options
Thanks(0)
|
Hm, kako se hranim i nemogu bas puno reci jer su mi pojmovi kao
sto su ugljikohidrati, proteini, masti i drugi nazivi, totalna nepoznanica! Uvijek sam jeo toliko koliko sam mislio da mi je dosta (dali mi se svidjalo to sto je u tanjuru il ne). Tako da o tome nisam imao pojma do prije 20dana kad sam poceo sa vjezbanjem. Uglavnom, svinjetinu nejedem vec duze vrijeme ( ima par godina), mozda koji put u godini. Puretina, piletina, junetina i malo povrca. A sto se tice vjezba, imam prijatelja koji se fitnesom bavi desetak godina pa uu njegove savjete i krecem u ovaj svijet. Uglavnom, svaki dan vjezbanja imam jednu skupinu misica koju radim, dosad nisam radio kardio i sva vjezbe radim 5 serija po š0 ponavljanja. I to je to, sad samo da nadjem neke tablice prehrane i tablice vjezba i to bi bilo prekrasno. Jos se upoznajem sa ovim forumom a toliko toga tu ima da ce to bit ludiloooooo! ;-) E da, poceo sam jesti tunjevinu, posni i voce u vecoj kolicini nego dosad. I pravim shake banana med i mlijeko, pol sata prije treninga ( lud sam od njega ko siba) B-) |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prehrana ti je itekako važna, to nadam se znaš i sam
Evo ti za pocetak par linkova, pa citaj https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam.aspx https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Tablic a-kalorija.aspx |
|
Lucky
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
bokic
|
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozzz
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wazaaaaa
Pogledaj program p90x na netu, mozda ti se svidi |
|
blanc
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav iz Rijeke
|
|
hrcos
Post Options
Thanks(0)
|
thx pittbull!!
puno mi znaci prehrana to znam, samo neznam nazive vjezba! svagdje nailazim na nazive pojedinih vjezbi ali ne i kako se izvode malo se ubijem da saznam i najdem koju slikicu eo primjera: Dumbbell squat Single leg romanian deadlift One arm db row DB bench press OH db press ??????? |
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Pogledaj malo ovdje:
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga.aspx https://www.fitness.com.hr/vjezbe/video.aspx |
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno!!!
|
|
hm
|
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
ipak smo mi medu najdebljim nacijama na svijetu... |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |