dorucak |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
lingua
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Veljaca 2007 at 21:56 |
sad sam kao na toj nekoj provikanoj un dijeti.. ali samo jedna stvar me muci ujutro NE MOGU jesti samo voce i zato planiram kombinirati s necim.. pa ako moze savjet sto bi bilo najprikladnije.. mozda zitne pahuljice,musli ili nesto.. ako da molim vas navedite i koji proizvod,da znam kupiti ne pitam sad samo u vezi ove diejte nego opcenito sto je najbolje kombinirati s vocem ujutro.. |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zasto ne mozes jesti samo voce?
Pojedi zobenih sa mlijekom. |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
e zobene imaju tako los kiselkasto-bljutavi okus, jednom sam kupio za par kuna u konzumu i odtad stoji u ormaru... |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naviknes se...
|
|
"Krilati ektomorf"
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja inache bash sam jako izbirljiva i misla sam da che mi te zobene bit fuj.. kupila sam probavin (od istog proizvodjaca su kao i musli) i et jela ujutro i nisu loshe.. mogla bi ih i ovako grickat po cijeli dan
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja jedem vocni musli i sasvim su mi ok za ujutro super
|
|
David
Post Options
Thanks(0)
|
Ja obicno par jaja sa pancetom.
Ako ne, onda nest slicno. |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nastavljam vec zapocetu temu s pitanjem kako vam izgleda jutarnji ritual? Imate li naviku prvo popiti:
- casu mlake/toplije vode, - dozu sirovog maslinovog ulja ili nesto trece, kako to preporucuju neki od trenera/lijecnika? Pristupate li tom najvaznijem obroku u danu temeljito ili ga (iz razumljivih razloga) rjesavate brzinski? |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
popijem casu vode obavezno. meni je najvaznije da se za dorucak najedem musli ili zobenih, inace stvarno ne mogu funkcionirat
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su zobene ok kad ih pomjesam sa malo musli.... inace mi isto imaju bljaki okus;) A ja ujutro isto... najprije voda... onda bijela kava... i onda neki shake ...jer mi se ujutro neda jesti... osim ako duze spavam...onda musle+zobene, posni.... ili posni sa bananom... i slicno..... |
|
direktor
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
u masnom dijelu godine, a to je sada,prvo za dorucak pojedem neki junk, a sat vremena nakon toga š5 bjelanjaka s razenim kruhom i nekom salatom.
ili brdo zobenih s wheyom od cokolade.Uglavnom prvo moram pojesti neko smece. |
|
Sanchy007
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Male stvari covjeka cine sretnim, jer nista nam ne izgleda tako privlacno kao ono sto jos nismo postigli.
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zasto smece? I koje je to npr. ? Obzirom da sam slaba na neke od namirnica, ako vec moram grijesiti - to cinim ujutro. Tako sam najsigurnija da ce se potrositi. Inace takodjer jedem zobene, ali imam srecu da su mi fine pa uzivam u tom obroku. Dobro je u njih staviti i malo cimeta za bolji okus - mali savjet za one kojima su bljak |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam neki jutarnji ritual sto se tice vode, ulja i ostaloga. No uvijek doruckujem, ali mijenjam cesto meni jer mi dosadi. Najcesce sama napravim neki sareni sendvic - pecivo ili kruh, sir razliciti, neko povrce, masline, mesno ponekad (ne volim vecinu salama, samo prsut, kulen, zimsku ili cistu sunku), eventualno mlijecni namaz i sl. Kad mi se jede slatko, onda kruh, margarin i marmeladu. Ponekad muesle sa suhim vocem i jogurtom, najcesce vocnim. Ponekad banane i jogurt, ako nisam pretjerano gladna. Nakon dorucka mi fino sjedne kavica, najradje turska. |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Maznem zobene + corn flakes + 0,5l mlijeka -> to mi je najjednostavnije.
(neda mi se kuhat jaja il nes slicno ) |
|
direktor
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja uglavnom navece odvojim sve bjelanjke i puknem si jos 3-4 zutanjka,sve stavim u posudu i u frizider.Ujutro kad mislim da je vrijeme za taj obrok samo ga stavim u mikrovalnu i za par minuta sve je gotovo. |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |