helou |
Post Reply |
Author | |
ljubica 31
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Veljaca 2011 at 23:10 |
Pozdrav svima !!.evo da vam se i ja pridružim jer sam jako sritna kad vidim koliko tu ima ljudi koji uživaju u zdravom nacinu života jer se i sama trudim živiti zdravo i stvarno guštam u tome. Imam 3š godinu i oduvik se bavim necim, sada je to s faktor i spinning. Prošlo lito sam imala herniju diska L5 Sš, i dugooo mi je trebalo da se oporavim tako da sam tek prije misec dana pocela ponovo vježbati. Bilo bi super ako bi neko nešto pisao i o tome, šta i kako vježbati, šta izbjegavati... veselin se druženju s vama
|
|
sve svoje nosim sa sobom
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hello, dobrodosla
Ima dosta tu takvih tema pa mozes malo "prolistati" po forumu Mislim da ce ti svatko reci da treba izbjegavati velika opterecenja ili neka veca savijanja pogotovo za donji dio ledja, a u S faktoru ima dosta i naglih pokreta ako se ne varam |
|
ljubica 31
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ima naglih pokreta, a ja ne radim zahtjevne figure, bar dok se ne vratim u formu i nastojim sve to skupa pametno odraditi i nadam se da ce sve biti ok. to sam trenirala prije ozljede i totalno se zaljubila i sad se ne mogu toga odreci, pa eto vježbat cu šta mogu, onako bar za moju dušu. |
|
sve svoje nosim sa sobom
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hernija diska nije tako mala ozlijeda. trebala bi sa nekim fiziterapeutom razgovarat o tome dal mozes nastavit sa s faktorom. sto se tice spinninga.. s njim nebi trebala imati problema! |
|
ljubica 31
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na dobrodošlici! vec sam se informirala kod fizioterapeuta kod kojeg sam išla na terapiju, a on mi je reka da mogu samo moram slušati svoje tijelo. Itekako znam da hernija nije mala ozljeda i ne dogodi se odjednom, kod mene se to "dešavalo" par godina, bez simptoma samo me jedan dan strefilo. s tom terapijom sam vratila disk nazad na njegovo misto i naravno napravila magnetsku da vidim da je sve u redu. 3 miseca sam bila u katastrofa stanju, a 2 mi je trebalo da se mišici noge i leđa opuste. ali sad sam spremna za nove pobjede |
|
sve svoje nosim sa sobom
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla! Svakako pripazi na leđa
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |