Problemi sa koljenom .. :( :( |
Post Reply |
Author | |
blackmamba
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2011 at 12:03 |
Pozz ... treniram košarku ... i prije š3 dana sam na
treningu izgleda povrijedio koljeno .. ali tek kad sam došao kuci osjetio sam bol pri savijanju koljena ... i odmah sutradan kad sam ustao nateklo mi je koljeno ne mnogo .... stavljao sam neke preparate na nogu uglavnom od luka mi je spao otok .. kroz 2-3 dana .. a koristio sam DEEP RELIEF GEL ... i bol je postepeno odlazila .. baš juce sam i trcao mogu skocit .. ali kada npr stavim ruke na koljena i idem u cucanj pa radi polukružno sa koljenima .. ne osjetim nikakvu bol al nekad osjetim koda mi nije nest namjesteno .. :S .. mozeli mi netko pomoci da mi kaže znali mozda u cemu bi mogao biti problem .. da li su ligamenti ili vec nesto .. imam utakmicu za 7 dana .. pa bi volio to što prije sanirat .. Hvala unaprijed |
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz
A zasto ne odes na pregled ili slikanje? tako ces biti najsigurniji, pogotovo ako imas tekmu za tjedan dana. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gle, kao što ti darac kaže, najbolje bi ti bilo da odeš kod
doktora, pa vjerovatno na slikanje. Ne valja se zafrkavat, pogotovo ne s koljenima |
|
blackmamba
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
oke pa da znam da i to bilo najjbolje rješenje ... ali
trenutno nisam u mogucnosti .. :S ... mozetel mi reci msm jel moze sta biti ozbiljno a da se tako brzo oporavljam .. :S |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Teško da ti to netko može ovak rec, možda ni doktor/ica
nece moc rec bez slike Kad budeš u mogucnosti, posjeti doktora... |
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda je malo oštecena hrskavica, preporucam one tabletice sa želatinom koje obavijaju i obnavljaju hrskavicu, ako misliš da je taj problem, pokušaj sa tim, ima od 70kn -300kn
|
|
didi139
Cita FAQ Joined: 26 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Steznik s Celliantom bi ti pomogao , uklanja bolove, a i ubrzava obnovu oštecenog tkiva. Ove steznike koriste sportaši u USA gdje su totalni hit, a kod nas ti ih preporucuje Dr,Peharac . Ako te zanima više može na pp
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |