Rukavice za teretanu |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Studeni 2010 at 16:25 |
|
FITovci, Rukavice možete naruciti kod nas na web shopu: Rukavice za teretanu - shop Imao sam jedne slicne, bio sam full zadovoljan. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ne jos ali mislim da cu ih kupit.isto su mi zuljevi tvrdi i zadebljana
koza na prstima,tj papucicama il kak se to zove kod ljudi :)) tak da mi to nije nekak super, al sam da znate ima cura koje to vole hehehehehehe |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kad si vec spomenuo, ak neko zna di ima kupit dobrih a jeftinih
rukavica? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne koristim rukavice, samo magnezij!
Dok nisam znao za magnezij koristio sam rukavice Inace mislim da je ok.. nešto se mora koristiti |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ali pod tim nešto na zadnjem mjestu bi trebale biti rukavice, tj. ne bi ih uopce trebalo biti ako se mene pita. eventualno spužvice i to je to. jednostavno sam mišljenja da u teretani treba što više simulirati situacije što slicnije onima iz života van teretane - kad trebaš pomaknut neku svar, podic neš teško, popet se negdje itd itd neceš sigurno trcat po rukavice il kukat kako ih nemaš, nego ceš jednostavno se potrudit da podigneš, pomakneš to što trebaš i cao. plus na to sve sam mišljenja kako tijelo (tocnije cns) bolje osjeti kilažu ako je u direktnom kontaktu s istom, nego kada je između sloj neceg stranog. magnezij no.š i to sam za zahtjevnije liftove. |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Thorn mudro zbori. Ja sam jedno vrijeme koristio rukavice za bauštelu, samo zato što sam imao krvave žuljeve i nikako drugacije nisam mogao vježbat. Inace treniram goloruk.
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A znam... ali moraš razumjeti da nije svima cilj da simuliraju moguce situacije i da je nekima jednostavno bitnije da imaju nježne ruke i estetiku
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehehe, slažem se s Thornom, ja isto uvijek vježbam goloruk i sigurno je tako "najrealnije" najbolje, ali upravo to kaa Iluv veli, stvarno mi zna bit onak, ne bas drago se upšoznavat s curama, pogotovo ak zelis nekaj a ruke , tj one papucice ispod prstiju zadebljane sve , tvrde i hrapave, onak ju malo pošmirglaš umjesto pogladiš Ma buš vidio i sam i onak se bacaš u picolovce Edited by The Phoenix |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koristim samo da bih sprijecio žuljeve
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Takodjer, nemrem bez rukavica odma mi zuljevi iskoce, pogotovo kad radim ledja (zgibovi). Tako da ih koristim s razlogom jer bez njih nebi mogao napraviti pravi trening. Koristim Kineta Power Grip http://www.sorano.hr/proizvodi/grip%20rukavice.jpg nekih š40kn al stvarno su kvalitetne i udobne, zadovoljan. |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To sam zaboravio napisati, od zgibova bi mi ruke gorile |
||
animal-zg
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja koristim od pocetka rukavice, naviknuo sam se na njih i ako ih slucajno zaboravim jedan dan koma je :))
Probao sam ih nekoliko i najbolje su mi one Universalove (na dlanu bijela koža a gore ona prozracna crna mrežica) ruke se uopce ne znoje jer su prozracne! I jeftine su i dugo traju! |
||
Go Hard... or go home.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kakav si to animal ako koristiš rukavice
|
||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iste te i ja koristim Najbolje mi je što se uopce ne usmrde ko ostale |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo dodali smo š muške i š ženske na shop: Dodati cemo još sigurno nekoliko razlicitih rukavica, tako da ce ponuda biti
OK. Javite ako još neke preferirate i slobodno dalje diskutiramo. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Octe imat ove u potpunosti obložene kevlarom?
|
||
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |