Ann strikes back! |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Sijecanj 2011 at 00:05 |
Ajde da izvježbam pisanje KRATKOG posta.
Dakle, odlucila sam krenuti (od sutra) sa svojim režimom. Po principu kao tijekom natjecanja. Plus osobni treninzi 3x tjedno (i još koji samostalan ako stignem, imam snage). Vremena imam, sve imam, dugo sam cekala klik... ali nije se dogodio pa idem u potragu za njim tako da se ponašam kao da se dogodio, pa ce se valjda dogoditi. "Fake it till you make it" princip. Mjere cu uzeti sutra, ali ih necu podjeliti s vama. Jutros je vaga pokazala cak 64,5 kg. a ogledalo se složilo s njom, na besmisleno zaprepaštenje noja koji je svoju glavu izvukao iz pjeska i rekao "od sutra!". Nije da je to rekao prvi put. Upravo zato sad pišem ovo, kao pokušaj da se javno obavežem na nešto, pa bi to kao trebalo znaciti da mi je dužnost pokazati dosljednost. Eto. Idem si sad napraviti i isprintati jelovnike i zalijepit na zid i to sve... Pozdrav svima! |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajmo pobjednicee
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Ann, držimo fige i nadamo se da ceš imati toliko volje i hrabrosti kao i u prošlom natjecanju.
Baci nam svoj trening, jelovnik i mjerice ovih dana.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mjere
Ok, za koji dan kad cu biti hrabrija. Trening nabacim kad prođem taj novi s novim trenerom. A jelovnik je na ovu foru gotovo svaki dan, ja sam si stavila satnicu onako kako ja to realno radim jer sam budna od cca 8h. _________________________________________________ Ujutro odmah (mala žlica lanenog ulja) 8:30 Dorucak-50gr zobenih sa wheyom..nekih 40gr praha u vodi.. šš:00 užina-2-3 rižina krekera i jogurt (light) 2,5 dcl š3:30 Rucak-200 gr fileta oslica 250 gr zelenog povrca.. blitva, brokula, mahune.. zelena salata.. š žlica maslinovog 50 gr intergralne riže kuhane u vodi. š5:00 užina -50g badema š7:00 Kasni rucak-tuna u vodi ,mahune zelene (iz konzerve) plus maslinovo ulje.. š9:30 (ili 20:00) vecera- 200gr.kuhane bijele ribe,zeleno povrce po želji š sat prije spavanja..š zrnati sir,š light jogurt..pomiješaj skupa.. -svakih sat vremena popiti 2 dcl vode.. PWM - whey/glukoza |
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
S time da ribu ne kuham, vec parim, puno je ukusnija! I
ponekad je umjesto ribe piletina (prsa), a za veceru mogu jaja umjesto ribe opet. Baš sam nekako vesela što ovo radim, ne izgleda mi kao tlaka nego baš kao super stvar! Napokon! :)))) |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
eh .. sad kad sam vidjela tvoj post mi se omilio trening
btw... mislim da bi se komotno mogla pridružit, jer su me blagdani unistili i da... welcome back :) |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ann, samo naprijed
|
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
Thanks ljudi!
Ena, daaa!! Pridruži nam se!! Htjedoh također reci da mi je ovaj put cilj ici dalje od onog ranije. Dakle min. 5 kg minus (dakle, ne želim ništa iznad 60 kg). Plus naravno i tonus i definicija i sve to... ali hocu više smršaviti nego kao npr. na kraju natjecanja. |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ha... pomalo... ja sam se jedno vrijeme bila ufurala na tu brojku na vagi.. sad ni ne posjedujem vagu, sad me traperice mjere al ono... mislim da sam sad na 57 kg... sto smatram izuzetnim uspjehom nakon ovih blagdana... vidim da me malo stiscu , al opet, kazem, nemam vagu... ovih dana idem kod staraca pa cu probat, khm, to mi je stress |
|
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je vidjeti da si nam se pridruzila
Klisej, ali tvoje natjecanje me je uvelike motiviralo i ohrabrilo! Ako nađeš vremena, molim te opiši kakav trening radiš, bila bih ti jako zahvalna! :) |
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
Rado bih podjelila i svoj "stari" trening, ali moram pitati Martinu da li je to ok. Pa ako je, stavim ga ovdje. :) A za ovaj drugi novi, javim. Nisam krenula vježbati jer me neka prehlada hvata, pa sam sad samo na š00% striktnoj prehrani. |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ann, rasturiiiiiiiii!!
navijam za tebe! |
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
Mali izvještajcic.
Danas mi je 6. dan apsolutno beskompromisno rigoroznog režima. 2 kg su vec otišle (i vidi se i osjeti na odjeci) Sad sam na 62,2 kg Ide to! Tako da sam ultra motivirana! cak me ni ne smeta jednolicnost prehrane više. S treninzima još nisam zapocela, praznici,prehlade, ovo ono.. ali ovaj tjedan krecem sigurno. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidi se da si motivirana, samo nastavi i do kraja!
Svi smo se vec navikli na jednolicno prehranu, ubaciš tu i tamo nešto malo drugacije i to je to.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
Ono što sam htjela zapaziti je (a vi mi recite što
mislite o cemu se radi!) da ovaj moj režim vrijedi ako je š00% beskompromisan. Sjecam se iz vremena natjecanja, kako je mrak funkcionirao i onda s malim nekim pomacima i promjenama, sve bi stalo. Razmisljam da li se tu radi o mojoj glavi koja vjeruje u režim samo ako je š00%tan ili bi to tako bilo u slucaju sa vecinom ljudi? Da li ste vi primjetili to isto? Otprilike ili SVE ILI NIšTA? Recimo, cini mi se bolje kiksati cijeli jedan dan u tjednu, nego svaki dan pomalo s nekom sitnicicom koja blokira uspijeh ozbiljno (a kao to ti pomaže da dulje izdržiš, yeah right)! (kod mene je to bilo vec pola šnite kruha npr! ili jedna banana sa posnim... bilo kakve takve "pomagalacke" namirnice su samo zaustavile progres, dakle, ništa nisu pogoršale samo su me zaustavile na mjestu, ali i to mi je vec dovoljno "loše") |
|
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
Thanks Zoki! Idem do kraja, bez brige!! |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |