dario05š - lets go! |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2011 at 19:15 |
visina:š94cm
masa:šš4 mjere:biceps-40cm noge-72cm listovi-47cm trbuh(pupak)-šš5cm prsa-šš3cm ramena-š30cm dugorocni cilj:-30kg Eto i ja sma se odlucio prijaviti,sutra ujutro stavljam slike i mjere posto sad nisma u mogucnosti. Teretanom se bavim 2 god,i nekada sam bio izdefiniran i onda sam se polomio,bio dugo u gipsu ....neaktivan...prezderavo se i eto me tu gdje jesam. mnogi kad su me vidil debelog nisu me mogli prepoznat.sad je na meni da se vratim na stare staze. Svaki dan cu probat napisat svoj dnevni jelovnik u ovu temu i plan treninga. sutra stizu slike i mjere i eto nadam se da cu uspjet,jer volje imam... inace ne volim se vagati vec samo krojackim metrom mjerim. teretana 3* tjedno + 2*cardio ili insanity Sretno mi bilo ! slike: TRENING:3*tjedno teretana-prsa+tricep -leđa+biceps -noge+trbuh svaki dan odradim stairmaster 20min sto me unisti 2*tjedno cardio-insanity ili trcanje po 5 km po mogucnosti HIIT. PREHRANA:š)zobene+mlijeko+whey(30gr) 2)posni+šaka bucinih sjemenki 3)za rucak uvijek nesto drugo(danas sam rižu + neka teletina i juha) 4)mali dio rucka(jer mi je trening psolije ovog obroka) TRENING 5)PWM:whey+glukoza u vodi ili mlijeku kako kada 6)odmrzenm si piletinu ili ribu koju pripremin i zamrznem u porcijama za svaki dan u tjednu i povrca s maslinovim uljem. 7)eventualno posni ili pulomasni sir s sjemenkama pres spavanje. Whey ne pijem svaki put,jer nisam dobar s parama ali probam ga makar poslije treniga popit da mi misici ne propadnu. Edited by dario05š |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
cekamo slike
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Držimo fige da uspiješ skinuti tih 30 kg.
Stavi slike i mjere, opis treninga i reci nam kako se hraniš. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mliwichanno
Cita FAQ Joined: 25 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Brate i ja sam ti podrška...ja sam bio isto u zagipsan
totalka...mislim da se može primjetiti kakva su mi leđa ukrivljena totalno...dvije godine nisam mogao se kretati...a bilo je još puno toga jbg...a oprije sam bio kao zvijer...no vratio sam se na te staze...iako me ima... :D i tebi zelim isto... Lijepi pozz i sretno ;)))) samo naprijed |
|
Lignja
Cita FAQ Joined: 15 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sto nije malo 84 kila za š94cm? Ne mislim da se sad moras razbildati ko zivina nego sam i ja u kalkulacijama koliko da bacim (š93cm/šš6kg) i ne pada mi na pamet ispod 95 kila ici.
|
|
Ne da mi se....
|
|
mliwichanno
Cita FAQ Joined: 25 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
brate idealno... :)) samo od visine oduzmeš š00 :))) i to
ti je idealna kilaza sada sve ovisi od organizma itd itd :)) ima nas svakakvih samo peglajmo :) |
|
Lignja
Cita FAQ Joined: 15 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
A i to sto kazes...
|
|
Ne da mi se....
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je osobno to premalo...odnosno ne želim se vodit
nekim znanstvenim, doktorskim formulama visina - š00, neg po izgledu....... Ja sa svojih š7š tezim toj tezini koju bi ti sa š94, al to je stvar osobnog ukusa, tak da nije potrebno ulazit u želje pojedinca......... Trenutno sam na 80 , mozda pdnem koji kg ispod, ali cilj mi je to u obliku misicne mase vratit na sto je vise moguce kila moguce...sa 80 na dalje bi bio zadovoljan, iako mi tezina i t abrojka niej bitna, samo vizualno. Edited by The Phoenix |
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajd, nek ima i nas koji imamo skinuti 30+ kg... Nek nisam sama... Ove dame tu sve po 2-3 kg u plusu... Nek ima i nas koji smo ''duboko zabrazdili'' u visak kg - bit ce nam lakse kad znamo da netko dijeli istu brigu kao i mi...
Sretno |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala stari! |
|
dario051
Post Options
Thanks(0)
|
Stvar je u tome da ja zelim skinut svu mast sa sebe,pa onda na masu pa do 95 kila ako Bog da |
|
dario051
Post Options
Thanks(0)
|
imageshack mi je down,pa uploadam slike danas
navecer....sry sto kasnim sa slikama i mjerama!bit ce danas! Hvala svima na podrsci! Edited by dario05š |
|
dario051
Post Options
Thanks(0)
|
UPDATE prvog posta....tamo su slike i prehrana i trening!
Edited by dario05š |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije to toliko strašno, ali da ima posla, ima Eto, kad
uhvatiš vremena napiši jelovnik, pa cemo iskomentirati... Edited by Pitbull |
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni hoce. ne želim te demotivirati - ali bit ce tu puno posla. po mom sudu. ali, tim imas vise razlog za radit na sebi - jer ako dopustis da kile i dalje ''bujaju'' bit ce jos gore. kardio, smanjiti papicu i biti ustrajan. ajd, sad ce to ovi iskusniji od mene objasniti. mada vjerujem da vec dosta toga znas.
Sretno. |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |