I Tamrššš;n se transš02;ormira |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Tamron
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2010 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Veljaca 2011 at 17:52 |
|
Godina: 26
Visina: š85 Težina: 98 Ruke: 40 Noge: 65 Trbuh: šš5 Prsa: š08 Ramena: š25 Željeni cilj: skinuti stomak, bez obzira na kilažu Trening: š) 3x tjedno sklekovi po programu one hundred pushups (danas odradio drugi dan drugog tjedna) 2) 3X tjedno trbušnjaci, 3 serije po š0 komada i to dvije vježbe za gornje, dvije vježbe za donje, jedna za bocne i na kraju plank 3) 3X tjedno Dumbbell squat, Single leg romanian deadlift, One arm db row, DB bench press,OH db press. Uz ovo sam ja još ubacio i bicepse sa curl šipkom. U zadnje vrijeme preskacem konop a povremeno pođem i na squash. Od opreme imam sklopive bucice od 20 kila i curl šipku Prehrana: dorucak - zobene+mlijeko ili raženi kruh+pileca/pureca šunka MO: jabuka i naranca rucak: e to je šaroliko, nekad je više zdravo a nekad manje. trudim se jesti što je moguce zdravije. vecera: posni, jogurt, tuna, kuhana jaja, piletina Bijeli kruh sam izbacio, dnevno jedino pojedem fetu do dvije crnog kruha. Slatko sam koliko toliko izbacio, nekad pokleknem. A evo i slika na kraju: Edited by Tamron |
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme, zasto sam ja cijelo vrijeme mislila da je Tamron žensko?
|
||
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
||
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretno ;)
|
||
mystic
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možda zato što ima dugu kosu? zeka peka |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
puno puno vise cardia... ;)
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uz prvi mo možeš slobodno ubaciti neki izvor proteina, a
možeš ubaciti i drugi mo btw. sretno |
||
Tamron
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ccccc... A ne znam ni ja |
||
Tamron
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala svima. A znam i sam da moram ubaciti više cardia.
Planiram preskakat vijacu barem š0 min svakodnevno. Za pocetak... |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zgodan trening :) ja taj program sa skelkovima uvjek zapocnem ali nikako dovršiti
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Tamron
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja se nadam da cu ga ja dovršiti. Bilo bi mi žao prekinut.
Pogotovo kad vidim da ima napretka. A tek drugi tjedan završavam. |
||
Tamron
Post Options
Thanks(0)
|
|
Teško da mogu ubaciti drugi mo jer rucam oko 5, a vježbam oko 7 tako da odma iza imam veceru. Ne znam gdje utrpati drugi mo. Hvala! |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
preskaci vijacu š0 min, a onda odmah odi hodaj jos 25-45 minuta, a mozes i satima ak imas vremena |
||
Tamron
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kako bi mi hodanje trebalo pomoci kada sam na masu mjesta naiša da hodanje nije crobni trening vec se njime samo postiže kondicija, a da je preskakanje konopa sasvim dovoljno. |
||
Tamron
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo odradio gore navedeni program za trbušnjake a nakon
toga preskakanje vijace 25 min i to š0 min preskakanje - 3 min odmor, š0 min preskakanje-2 min odmor i 5 min preskakanje. Sad sam se bacio na posni+ feta raženog kruha kao pwm. |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Onda ok |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne znam dal bi plakao ili se smijao... ajd, bit cu pozitivnog stava - |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |