**help!** |
Post Reply |
Author | |
j@bukica
Cita FAQ Joined: 04 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Veljaca 2011 at 22:12 |
dakle, pocela san vježbati na orbitreku ima nepunih misec dana, na najnižem stupnju otpora jer ocu skinit masne naslage.malo po malo je išlo, svaki dan po malo više, i došla san do faze da mogu 45-60 minuta, uz pauzicu od minutu, dvije ili bez.
evo ne treniram sad vec tjedan dana jer ne mogu od bolova u koljenima.kad hodam boli, kad sidin ne boli,a boli najviše pri ispravljanju koljena i pri šetanju.i to oba koljena na istom mistu, malo ispod patele na desnoj nozi lijevo i na lijevoj nozi desno. šta da radin?koji san dio zezla, što bi moglo biti? dal da nastavin vježbati? znan da san pravilo vrtila orbitrek Edited by j@bukica |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj pauzirati koji dan, pa ak te ni onda ne prestane
boljeti, posjeti doktora |
|
j@bukica
Post Options
Thanks(0)
|
aaa joj pa taman san se ufurala u vjezbanje.prehranu da nastavim kao i dosad ili smanjim?
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prehrana kao i dosad
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
j@bukica
Post Options
Thanks(0)
|
dobro sefovi!fala na pomoci.tek san jutros skuzila da su natecena oba koljena.strpit cu se jos malo pa cu ici vidit to.
|
|
Andy91
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prije vjezbanja se dobro zagrij, a uostalom ako nisi do
tada vjezbala malo je forsirano odjednom krenuti stalno vrtiti orbitrek, ubaci snage malo uz orbitrek i vjezbe za koljena bi isto dobro dosle. . . |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je tako na pocetku nateklo jedno koljeno ali moraš par dana odmoriti mislim da nije ozljeda samo si preforsirala. Stavi leda, proci ce. Bit ce toga još ja vec 2 mjeseca 5x tjedno po š.5h na fitnessu pa me ovaj tjedan opet pocele noge boliti premda sam 5kg laksa. Malo pojacaš trening i eto ti upale opet... Nedaj se obeshrabriti nije to ništ...
|
|
hm
|
|
j@bukica
Post Options
Thanks(0)
|
fala svima na odgovorima.jos cu se malo strpiti pa se vratit vjezbanju. Jeeeeeeee
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vrlo vjerojatno si se isforsirala, izgleda kao
prenapregnuce tetive, uglavnom definitivno odmori, i stavljaj neki deep relif ili slicno, i bilo bi dobro da odeš kod fizijatra ili ortopeda da ti to pogleda.... Ne znam kako si prije vježbala, no vjerojatno usput imaš i slabe mišice, a sad si u mjesec dana pocela forsirati... e i to cijelo vrijeme jedan te isti pokret... to nikako nije dobro..... |
|
j@bukica
Post Options
Thanks(0)
|
danas je vec lagano lakse nakon 5 dana ne vjezbanja...vidit cu sutra kakvo je stanje sutra pa da bar pola sata odvrtin.strasno mi fali
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj samo forsirati, ne treba ti da te opet pocne muciti to koljeno |
|
j@bukica
Post Options
Thanks(0)
|
koljena ne bole vise.jos cu malo mirovat pa nazad na orbic.fala van na savjetima!
|
|
Andy91
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se s pitbullom ;)
samo polako, dok ti koljena ne ojacaju ! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |