trcanje help |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
body25
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Veljaca 2011 at 14:56 |
|
evo i mene...š80-66 kg..25 god..help...kako poceti i s kojim tempom...želim skinuti 8 kg minimalno...pozzz
|
||
nova03
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako si visoka š80 i imas 66 kg, koliko sam uspjela izracunati, BMI ti je 20, ako skines 8 kg bit ce ti š7.9 to je vec pothranjenost Zasto bi skidala kg ( ako nije preosobno pitanje)?
|
||
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nezam da li dobro vidim ove brojke visina i kilaža i još kažeš minimalno 8 kg a koliko ti je maksimalno? Ako nisi zadovoljna svojim izgledom definiraj se a ne skidati kilograme... Kreni na definiciju... Stavi slike u transforimiraj se i kreni... Puno srece.
|
||
hm
|
||
body25
Post Options
Thanks(0)
|
|
dragi moji,rodila sam prije godine i ne osjecam se naj u ovoj koži..uvijek sam imala oko 58-59 kg...imam 25 godina i želim izgledati ljepo i zategnuto,a svaki put kad krenem sa teretanom se udebljam,pa sam mislila poceti sa trcanjem...
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma neceš se zategnuti trcanjem, barne samim, cak naprotiv,
ako budeš forsala trcanje bez hrane ceš izgubiti mišic i biti ce to mlohavije... Meni se tvojakilaža cini sasvim ok...no dobro... moje mišljenje je da bi trebala malo mišice pojacati i da ce onda izgledati super.... Ne vjerujem da si se baš zdebljala u gymu....ako si pravilno jela vježbala... mogla si samo bolje izgledati... |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slažem se |
||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mozda ti se samo pojavi malo misicne mase, stanes na vagu i vidis da si se
"udebljala". Misici su tezi od sala tako da samo ti fino kako Dalila kaze i sve ce to sjesti na svoje mjesto! |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedno pitanje za sve , kaj je teže kila mišica ili kila sala?
|
||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kilo je kilo |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehehe, htio sam upecat nekog |
||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je bilo davnih dana samo se radilo sto je teze kg perja ili kg zeljeza
|
||
body25
Post Options
Thanks(0)
|
|
dali mi netko može predložiti neku prehranu i trening..koliko puta tjedno...molim samo što manje mesa..može piletina/puretina 2 put na tjedan ali meso ne volim...
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
heheh, tog sam se i sjetio, glupa fora al nema veze OT Body, od bjelancevina imas ribu, jaja, posni sir pa kombiniraj sa mesom.... ostatak ti piše sve u jelovnicima i imas na forumeu FAQ prehrane |
||
body25
Post Options
Thanks(0)
|
|
thanx,još samo trening neki mi preporucite vi iskusnjaci...najveci problem mi je struk i trbuh opcenito,donji dio trbuha mi je ostao od poroda i to kao da je najviše vode od svega..proporcije su mi 93-7š-93
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najbolje bi bilo da staviš slike
|
||
body25
Post Options
Thanks(0)
|
|
malo mi je bed staviti slike..nemam hrabrosti :)
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |