Groždani šecer |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2011 at 14:49 |
Svugdje tražim šecer u kristalnom obliku, ali ga nigdje nema.. Kupio sam ove bonbone (traubenzucker) u DM-u, pakiranje je 44g, pa me zanima koliko bi tih bonbona trebao rastopiti u proteinima da bi bila dovoljna doza dekstroze?? Hvala |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
što ce ti šecer u kristalnom obliku?
Kupi u dm-u pakiranje dekstroze od kilu |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sudeci po slikama na forumu, mislio sam da je dekstroza šecer u kristalnog oblika.
Nema u DM-u, budem potražio u drugim gradovima. A šta sad da radim sa ovima bonboncicima? :) Budu napravili svoju funkcimu?! |
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti bomboni su bzvz za PWM radije kupi dekstrozu,jeftinija je...
iako illy ne znam gdje ti dobiješ od š kile,ja nađem samo 500 g, stime da je kod nas u dm vec dugo nema,ja sam je nabavila u Mulleru-cak je i jeftinija,opskrbila sam se sa 5 kg |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma pricam gluposti, da, pakiranja su po 500 grama ti bomboncici jesu od dekstroze ali treba ti cjeli paketic za pwm kristalno stolni šecer je saharoza |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Navodno je problem kod dobavljaca-tako su meni rekli. Traži u Mulleru,uzmi njihovu dextrozu,jeftinija je |
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovorima, budem pogledao u Mulleru kad budem u blizini!
|
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Ej ljudi, ovako..
Bio sam u kauflandu, tamo imaju dekstrozu (500g=20kn), piše gore- "dekstroza za sportaše".. |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
preskupo, u dm-u je šš kn ako se ne varam.. samo na njoj ne piuše da je za sportaše |
|
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Uvijek sam gledao na proteinima koliko mjerica ima kalorija (bilo mi je važno da ima što manje), a sada cu stavljati taj šecer i povecati kalorije, to mi se neeee sviđa :(
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad i dalje ne znas koji je smisao dekstroze... da znas, bio bi presretan da uzimas dex
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
a i nisam znao da postoje proteini koji imaju ralzicit broj kalorija u istoj kolicini proteina
|
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Da bi jasno citali postove vidjeli bi da sam pocetnik što se glukoze tice, zato, drugovi, samo opušteno..
@gajba pive, molim te, usreci me, pa mi objasni smisao, hvala. @The Phoenix, mjerica dymatiza wheya ima oko š30kcal, 4komponentnog weidera nešto više, o tome govorim, onaj zero zero zero ima nešto sitno itd itd... |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
pocetnik i vec cjepidlaciš oko kalorija. nema potrebe zaista |
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Tata mi kaže da cu dobiti šecernu bolest od te glukoze, da cu se u 30tim pikati inzulinom.. šta bi mu vi odgovorili? Onako kao laiku, kako bi mu stvar objasnili, moli vas tatin sin |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
šecernu bolest bi dobio da toliku kolicinu grožđanog uzmeš recimo sad dok sjediš za kompom i ne radiš gotovo ništa i tako mjesecima i godinama da radiš smisao dekstroze/grožđanog iza treninga je upravo da kao nadomjesti razine glikogena koji se trošio tokom vježbanja, a buduci da je grožđani u takvoj formi kakvoj i je, vrlo je lako probavljiv i brzo dostupan za apsorpciju. btw, ne samo tvoj tata, nego mnogi unose ogromne kolicine šecera a da toga i nisu svjesni i sigurno nemaju toliko aktivnosti da to sve i potroše. |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |