bok |
Post Reply |
Author | |
nova03
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Veljaca 2011 at 15:15 |
30 god, š68 cm 86kg ( ne nisam se zabunila).
eto, nakon poroda ostalo dosta a i prije ih je bilo, pa sam odlucila poceti zdravo jesti. tj odustati od uloge terminatora u hranidbenom lancu. kako su me uputili, evo citam citam citam po forumu, valjda bude nekaj izaslo iz ovog. pozdrav svima |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla! Možeš za pocetak napisati kako se sada
hraniš... |
|
nova03
Post Options
Thanks(0)
|
moze!
vrlo jednostavno. imam dorucak ( mlijeko, kruh i sir/marmelada/salama), rucak i vecera ( meso i povrce, kruh hvala bogu), a izmedu sta stignem ( napolitanke, nutela, malo kruha s necim, cokolada, puding bomboni, pekara i tako), tko bi sve nabroio? evo citam temu nutricionizam.... |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za pocetak procitaj ovo:
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp? TID=š865&PN=š |
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej draga ja sam imala isti problem kao ti... Poslije poroda 86kg ali malo niža... Smršavila sam š6kg nadam se do ljeta da ce još koja pasti... što se tice tvoje prehrane trenutne Poradi na tome molim te... Bit cemo ti podrška, možeš ti to...
Javljaj nam kako napreduješ. Sretno |
|
hm
|
|
nova03
Post Options
Thanks(0)
|
znaci ima nade
iscitala sam u nutricionizmu primjere dnevnih obroka, stvarno korisno. jabuka za preddorucak ( od kate i gym-girl) mi je dobra zamjena za napolitanke koje potamanim cim otvorim oci. Sad trenutno jedem razeni kruh sa sirom (kladovcanka) i mlijekom. Kavu ne pijem jer dojim pa se beba izneredi od kofeina. Anita kojeg si se ti rezima drzala i jesi li vjezvala ( kad si pocela i koliko?). |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |