Pozdrav svima! |
Post Reply |
Author | |
didi139
Cita FAQ Joined: 26 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Veljaca 2011 at 14:00 |
Pozdrav svim clanovima foruma i nadam se da cu provesti ugodne trenutke s vama, kao i vi samnom!
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao! Reci nam nešto više o sebi, cime se baviš
itd. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej! Dobrodošao
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
didi139
Cita FAQ Joined: 26 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Inace ja sam cura bavim se vec š7 godina preponskim jahanjem, inace pravnica, u međuvremenu položila ispite na kineziološkom za trenera jahanja... Volim sport, biti u formi, znati šta ima novo na planu treninga, ishrane... uglavnom bit ce za mene zanimljivih tema na forumu! |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sorry
btw. zanimljivo ovo za jahanje |
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav... Jahanje zakon, ak se ne bojiš konja...
|
|
hm
|
|
didi139
Post Options
Thanks(0)
|
ma nisu konji strašni, malo manje od ljudi
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
cool... nisam nikad jahalaa i na proljece planiram upisati školu jahanja...ako uspjem pobjediti strah od visine ;) i skompaam se sa konjem ;))) |
|
Andy91
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
ee vidis !! ja na jesen krecem na trenersku, jel me mozes
uputiti kamo da idem za trenera jahanja, ne preponskog, nesto tipa za klince kaj tek krecu na jahanje ?? :D |
|
didi139
Post Options
Thanks(0)
|
Andy moraš se javiti u Hrvatski konjicki savez koji vrši upise , a školovanje se provodi u suradnji s Olimpijkom akademijom i kineziološkim fakultetom. Neznam koliko si u sportu ali da bi mogla voditi školu jahanja traže ti iskustvo u sportu ili položene licence kategorije A u preponama i dresuri ili u endurance jahanju.
Dakle prvo sport , a onda školovanje! Ja jašim vec š7 godina (od toga š5 na turnirima) i mene su isto tražili da prvo pred komisijom polažem prakticni dio da bih mogla na teoriju.
|
|
Andy91
Post Options
Thanks(0)
|
Takoder š5 godina sam s konjima, ali nisam bila u sportu.
Dakle bas je uvijet imati sportskog iskustva ? |
|
didi139
Post Options
Thanks(0)
|
morat ceš polagati ispit za licencu A kategorije, dakle A dresura i skakanje šm parkura. To je minimum koji traže, barem je tako bilo sve do ove grupe koja je sada na školovanju. To je za voditelja škole jahanja, a za trenere ti traže i više licence.
Svakako nazovi u HKS 0š6520790, javit ce ti se Martina pa nju pitaj pojedinosti |
|
Andy91
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti puno :) !
|
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla!!
Jaaaooo koooonjovi!! Ja ih oobozavam ali nazalost isto ko i Dalila..bojim se visine a kako nisam bas u doticaju sa tim prekrasnim zivotinjama, krpa me malo i strah |
|
didi139
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nisu konji tako strašni, ako imate priliku probati malo jahati , probajte, vidjet cete da je to poseban osjecaj a i dobro je za mišice i posebno noge i trbušnjake!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |