Slatkiši - slatko - koliko? |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Svibanj 2010 at 14:35 |
||
Kada ste zadnji put pojeli nešto slatko?
što je to bilo? Koliko cesto jedete slatkiše, ako ih jedete... ? Na slatkiše ne mislim integralne kekse s kakaom, nego mislim na corny cokoladicu, kinder bueno i sl. slatke stvari.. Vjerojatno u ispovjedaonici je vecina vas rekla cime su griješili, no ajmo ovdje vidjeti s cime i koliko griješite sa slatkim... Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uh, uhvati me, slatkiši su moja ahilova peta , isto kao i pite.
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Svi mi volimo slatko. Bitno je da se kontroliramo i da nemamo veliku ponudu toga blizu i kod kuce... što si zadnje pojeo? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
na svu srecu, ja sam od onih koji ne pate za slatkim. Uhvati me dva puta mjesecno, i onda se zasladim sa malo cokolade, 2, 3 kockice, ili pola kolaca, ili palacinka jedna. ali jako rijetko. ali zato na slane stvari okidam...
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
O B O Ž A V A M slatko i necu ga se odreci nikad, samo smanjim unos dok treniram
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Puretinu s nekim umakom i naravno brdo salate, a što se tice slatkog, hm ne sjecam se al mislim da je neki kolac s kestenom bio u pitanju |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nije, ja znam imati po nekoliko cokolada i slatkiša mjesecima u stanu, i ne padne mi na pamet pojesti ih. Evo, 2 neotvorene nutelle mi stoje vec 3 mjeseca u kuhinji, zadnji put sam pojela 2 žlicice prije mjesec dana...i onda dođe buraz i pojede cijelu odjednom |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zašto mi je ovo poznato |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pred 5min 3 keksa napolitanke.. srecom da je neposredno nakon treninga
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Milka Wafelini se nekad zna zalomit, a prije redovito Kinder Bueno i Milch Schnitte
Inace od slatkog mi u zadnje vrime paše cvrknut jedan Pocket Coffe, male coksice od tamne cokolade punjene espressom Dosta su dvi tri da zadovoljiš potrebu za slatkim. Eh, a sad nam baš krece sezona sladoleda...joj to je tek pravi gušt |
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da ti pisem koliko volim slatko... nebi stalo na tri strane foruma!!!
pokušavam ga svest na nedjelju... i određene dane u mjesecu... al se toga nikad ne bi mogla odrec... probala.. ne ide.. ma i nije potrebno, uostalom, to je jedan mali luksuz koji si priustim kad osjetim da stvarno tijelo pita šecera :) .. i kad je situacija neizbježna :)) inace top 5: š. Rafcllo, ferrero roche i svi kinder proizvodi 2. Nutella 3. Domacica the one and only 4. Kremšnita 5. Sladoled |
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kinder Countryyyyy
|
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Odlican podsjetnik...joj to smo kod mene gutali ko mali Da vas ja još malo podsjetim na neke stvari: * Mond i Super svih vrsta * Zagi cokoladice * Kinder Jaja * Gringo prah |
|||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
upravo se vratila s bratovogrođendana, tj. obiteljskog rucka, potamanila ogroman komad torte, 4 vrste kolaca od svake vrste po nekoliko i sad ne mogu disatiiiii
inace preko tjedna pokušavam se igrati skrivaca sa slatkišima, tu i tamo me pronađu pa im pokušam opet uteci...nekad uspijem, nekad ne nedjelja mi je grešan dan što se tice hrane opcenito pa onda obavezvo ždroknem i neki slatkiš. top 5? 0. NUTELA - kraljica svih slatkiša š. njezIno visocanstvo - cOKOLADA - u svim oblicima, dimenzijama i okusima 2. SLADOLED - od šiptara, Leda ili home made, tako mi je svejedno 3. MAĐARICA I cUPAVCI - najdraži su mi iz obiteljskog recepta, ali ne odbijam ih ni u gostima ni u slasticarni 4. NAPOLITANKE - Jaderine od vanilije, Krašove ok cokolade 5. KINDER JAJE, KINDER PINGUIN, KINDER BUENO, KINDER BILO šTO... |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Upravo se pocastio marmeladom od brusnice-jabuke i raženog, to bi mogo na kile jest A ona cokoladna kremasta smeca ne volim |
|||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moja strast i slast: SUHI KOLACI, npr. bosanski lokumovi,sape,kuglice...
Al inace, kod mene je jedno pravilo samo vazece sto se tice slatka: zaobilazim ga u sirokom krugu, jer skontao sam da sam jednostavno previse osjetljiv na UH iz lsatkisa, da mi unistavaju sav trud koji ulazem u sebe..- Inace, mogu po nekoliko mjeseci apsolutno lako da nista slatko ne ubacim u sebe, samo ako mi nije u blizini (ljeti ga po tri mjeseca ne probam doslovno), ako je preda mnom cijeli tanjir, onda je lose- sto znaci da je situacija najgore oko blagdana |
|||
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |