Otisak na majicu |
Post Reply |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Veljaca 2011 at 17:48 |
||
Dakle, radi se o profi, kvalitetnom otisku na majice. Majice i otisak su zaista na nivou i u to sam se uvjerio preko frenda koji ima takvu majicu najmanje dvije godine i otisak je još uvijek na mjestu, a i ne bih sam sebi pravio majicu da ne valja
Postoji širok izbor mogucih kombinacija otiska, boje otiska (slova) i majica. Standardni template bi bile ovakve majice: š. http://www.nutripeak.com/images/2308š7.jpg 2. http://www.xtra-shop.com/images/T-Shirt_Go_Hard_or_Go_Home.j pg 3. također varijacije na majicu br. 2 što se tice tekstova - "i`m not here to talk" - "shut the f... up and train" - "i pay my dues every day... do you?" - "get out of my face" - itd 4. po želji, moguce je dodatno modificirati majicu, npr. da bude kao majica br.š/br.2 + dodatni mali logo ANIMAL na jednom od rukava Boja majice: žuta, crvena, crna, plava Boja slova: po želji Boja logo simbola: po želji Velicine majica: S-XXXL Cijena: š00kn (uracunata poštarina), uplata na racun. Nakon uplate na racun, majica ide u izradu. Kad bude gotova šaljem na vašu kucnu adresu. Kako ne bih izrađivao jednu po jednu majicu, pricekat cu određeno vrijeme dok se ne skupi određen broj zainteresiranih. P.S. ako bi netko htio staviti nešto drugo na majicu ili cak kapu, također se može javiti s prijedlogom i dogovorit cemo se Zainteresirane, molim da ostave PM sa jasno izraženom željom koju majicu žele i sa svojim podacima. Također, bilo kakve dodatne upite molim na PM |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Danas odradio sam trening, nije mi onaj frend došao, više informacija sutra :/
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
može |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thorn poceo dilati majice.
Odriceš se psihologije ili? Btw. cijena je povoljna. Koliko grama su majice? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
najveca je cca 230g, zašto? |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mozda zbog postarine? Thorn, a sta ce pisat na tvojoj majici? |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Poštarina je vec uracunata, lijepo piše u prvom postu Mislim da zoki pita zbog kvalitete jer su one kvalitetnije obicno i teže. Ja vec imam par ideja i budem sa sonerom nešto riješio |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Riješit cemo nešto, jesi našao što zanimljivo? Za sad mi se ono bog je poverlifter najviše sviđa |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
jesam, to iza, a naprijed ono sa znakom i sva tri lifta u krugu |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Budemo se veceras culi na msnu il preko pm-a, imam viziju
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nemojte mi ovo radit. Davat ideje, jel. Vec imam tih s natpisima...
|
|||
Dum spiro, spero.
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ok necemo |
|||
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Izbrojala sam, nije mi vrag dao mira. Sve skupa ih imam 27. što dugih rukava, što kratkih. Danas sam u gymu bila u "Life's a bitch" od naprijed... I "So am I" na leđima.
Mislim da sam skužila zakaj se nitko ne želi družit sa mnom |
|||
Dum spiro, spero.
|
|||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe, dobro da te netko nije napao |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |