90 days of pain |
Post Reply |
Author | |
doncorleone89
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Ožujak 2011 at 20:22 |
valda se ovdje prijavljuje za transformaciju u 90 dana ?!
;DDDD |
|
SAMO POLAKO :-DDDDDD
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, al ti nisi ispunio niti jedan uvijet za sada ;)
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo procitaj ovo: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=4296& ;PN=š
|
|
doncorleone89
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo dakle...kako kaze, uvjeti slike, tezina, itd....
http://img263.imageshack.us/i/naprijed.jpg/ http://img820.imageshack.us/i/desno.jpg/ http://img848.imageshack.us/i/ledja.jpg/ nemojte gledati ako nemorate..hehe bit ce to pravo malo silovanje ociju..hahaha...evo kako izgledam kada se zapustim izvjesno vrijeme i posvetim se redovnom prejedanju.... Dakle, dijagnoza je sljedeca: prevelika ljenost i izlezavanje doveli su pacijenta u stanje nedozvoljeno njegovim godinama...:D Posljedica: š.80 m i 95 kg, i to ne ponosnih 95kg. Cilj je: postici preobrazaj vrijedan pobjede. |
|
|
|
doncorleone89
Post Options
Thanks(0)
|
hehehe...procitao sam ja sve to...ne brinite...bio sam u
stisci s vremenom danas :-) |
|
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uopce mi se ne cini da imaš 95 kg o.O Al dobro, to je samo moja procjena... Napiši kako se hraniš, baviš li se necim (teretana, sport)
|
|
doncorleone89
Post Options
Thanks(0)
|
Prvobitni cilj mi je povecati masu kroz prva dva mjeseca,
a potom poraditi aktivno na definiciji zadnji mjesec . prigodno tome dolazi ovaj plan prehrane.... Plan prehrane za mišicnu masu: Dorucak (cca.8:00) a)š50gr zobenih pahuljica+ voda, obrano mlijeko+šmjera wheya b)dva citava jaja+ 3 bjeljanjka(kuhao, kajgana,nebitno)š00 gr integ.kruha+2 dcl jogurta(š% m.m.) c)dvije kriške integ. kruha sa kikiriki maslacem+ caša malomasnog mlijeka. Međuobrok(cca.š0:30) a)pet bjeljanjaka(kuhano) b)500ml jogurta light+ vocka C)zrnati sir 200gr. d)protein shake Rucak(cca.š3:00) Po meni nema potreba odmah sjeci previse ...pa tako za rucak sva variva+meso+salata. Bez kombinacija UH iz kruha bijelog i slicnih otpada Najvjerovatnije ce biti: riba, crveno meso, piletina, junetina... Međuobrok(cca.š6:00) a)2-3 vocke b)protein shake c)orašasti plodovi(ne previše) Vecera(cca.š8:00) a)Tjestenina+kajgana+ocjeđena tuna b)ocjeđena tuna+raženi kruh c)3 kuhana jaja+š00gr. posnog sira d)200 gr.kuhanog mesa(piletina puretina)+salata svježa. PWM ce se sastojati od brzog uh-a+ protein..u prehranu cu nakon prvog mjeseca ubaciti kreatin ili trans x(ovisno o financijama ) Napomena: Uz sve ovo OGROMNE KOLIcINE VODE !!!!! Dnevna bazaje otprilike 3000-3200kcal ZABRANJENO VOcE : Grickalice, cokolade, šecer bijeli, ulje obicno, sok, i pogotovo alkohol....ehehehe... To je to ....otprilike...za definiciju cu ovo malo prilagoditi. |
|
|
|
doncorleone89
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno mi bilo...
|
|
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno ubaci i obrok prije spavanja, najbolje posni i orašaste/žlicu ulja (maslinovog, lanenog, bucinog ili sl.)
|
|
doncorleone89
Post Options
Thanks(0)
|
u jbt....zaboravi to napisati... heheheh
Obrok prije spavanja a)posni sir 250gr+žlicica maslinovog ulja(najviše žlicica!) b)500gr jogurta+dvije kapsule ribljeg ulja c)mjerica proteini ili amino.... P.S. hvala na napomeni.... hehehehe. |
|
|
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
ma nemas ti puno posla, tim vise sto bi rekao da si neki mezo/ekto. izbaci UH, jedi ih samo za dorucak, prije i poslije treninga utezima, pojacaj LI cardio i za 2 mjeseca si tip top za plazu
p.s. ako se zelis natjecati, ne ispunjavas jedan od uvijeta, a to je da si aktivan barem 2 mjeseca prije pocetka natjecanja... |
|
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
"natjecatelj/ica mora biti aktivan minimalno 2 mjeseca da bi se ocjenjivao (natjecanje traje 3 mjeseca)" ja sam to shvatila drugacije.. odnosno da se mozes natjecati ako se transformiras minimalno 2 mjeseca, dakle, npr transformacije koje traju mjesec i pol nece se uzeti u obzir za natjecanje.. tako da, po meni ispunjava uvijete.. ispravite me ako grijesim.. |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
aha... onda, moj bed
|
|
doncorleone89
Post Options
Thanks(0)
|
natjecatelj/ica mora biti aktivan minimalno 2 mjeseca da bi
se ocjenjivao (natjecanje traje 3 mjeseca) nigdje ne piše prije.......po mom shvacanju to znaci aktiva 2 od 3 mjeseca...ali volio bi da netko "odozgo" ogovori...hehehe |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |