Kalorija u pudingu? |
Post Reply |
Author | |
sinistral
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Ožujak 2011 at 21:22 |
Pri tome mislim na kupovni? Trenutno imam onaj trgovacke
marke plodine (koji je zacudo najukusniji od svih ovih sa šlagom) i iako se po sastavu cini cini loš (šecer, biljne masti), ne pišu kalorije. Također, ako bih sam pravio puding sa recimo nemasnim mlijekom, koliko bi pametno to bilo za ubiti "slatki zub" navecer kasno? manje kaloricno od kupovnoga, pretpostavljam? |
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kupovni ili doma napravljen iz praška je približno isto...osim možda ako daš nemasno mlijeko i natreen umjesto šecera,ali za moj pojam definitivno ne za veceru,jedino ako si rigorozniji pa si skuhaš keto puding (Thornov recept u podforumu receptologija mislim)
Odlican je,a nema UH,pa mislim da nije neka šteta za navecer |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
ili može upgrade-at taj recept sa dodavanjem 2-3 dcl mlijeka i ostalo vode koliko treba i umjesto natrena staviti steviu. bude odlicno |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |