P90 Extreme :D |
Post Reply |
Author | |
ladypop
Cita FAQ Joined: 03 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Ožujak 2011 at 11:27 |
Pozdrav, evo pokrecem svoju temu da si malo pratim napredak sa P90X..
neke moje informacije: visina: š76 cm težina: 63 kg e sad, ja neznam kako se mjere prsa, ramena i to sve, ali sam uspio nešto.. prsa: 88 bicepsi: 30 ramena: š09 struk: 80 valjda su to dobre mjere, bo :) evo to sam ja, krenuo sam sa P90X, danas je dan 4, odnosno Joga :)) htio bih tu pratiti napredak i dobivat neke savjete od vas sto se tice prehrane.. pošto bolujem od Crohnove bolesti, izbacio sam nezdravu hranu, nekad se znam pocastit ali rijetko, znaci prilicno zdravo se hranima, samo bi uz tu prehranu trebao dodati malo vise proteina :) i da, pijem šejk koji se zove Modulen: http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/256/ on mi daje snage, i popijem ga od 500-š000ml dnevno i jako je skup ;) |
|
Decide. Commit. Succeed.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bih ti preporucio da odeš na masu što se tice prehrane, pitaj što te zanima
|
|
Lady
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde na masu:)
zgoljo:) |
|
ladypop
Cita FAQ Joined: 03 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
i ja bi rado na masu, ali problem je kod mene Crohn koji me zajebava sto se tice dobivanja KG, i tesko mi je dobiti.. ovo mi je najveca kilaza na kojoj sam bio ikada tako da je i ovo za mene velika stvar uglavnom bih htio dobiti neki lean and ripped look sto vjerujem da je moguce uz P90X i trud koji se ulozi u njega.. cilj ce mi biti da u tih 90 dana se dignem na 67KG uz definiciju, i nadam se da me nece bolest sprijeciti u postizanju toga
|
|
Decide. Commit. Succeed.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako tebi najbolje odgovara P90x, vježbaj onda uz njega Iako, ne znam baš koliko ceš dobiti na masi, jer mi se cini da je P90x više neki home workout za defku, a ne masu... Pokušaj, i vidjet ceš kako ceš napredovati. Jedi samo što više zdrave hrane koju smiješ jesti
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
eat, eat, train, sleep, eat i troši pare na hranu ne na
skupe shakove..... |
|
Leandra
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da se ubacim sa pitanjem. Skinula sam si taj program vježbi,ali ne znam gdje da nabavim te potrebne spravice za vježbu? Ili što bi mi slicno moglo poslužiti?
|
|
ladypop
Post Options
Thanks(0)
|
za vježbu ti trebaju utezi neki podesivi koje ces prilagođavat sebi i vježbama, onda ti treba šipka za zgibove, imas koje se stavlja između štokova, na štokove ili neki home made nacin, i treba ti joga podloga..
uglavnom, možeš i utege i šipku za zgibove zamjeniti sa elasticnim gumama, imas na videima kako njih koristiti da bi dobila slican efekt, a joga podlogu si zamjenis za neku podlogu, recimo za wc, ovisi.. uglavnom, mozes proci sa š00kn da nabavis gume i tu podlogu neku fuš ili nešto slicno, a mozes proc i sa 600-700kn da si kupis utege, šipku i pravu podlogu.. nadam se da ti je ovaj odgovor pomogao ;) |
|
Decide. Commit. Succeed.
|
|
Leandra
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala puno ladypop, smisliti cu nešto. ;)
|
|
ladypop
Post Options
Thanks(0)
|
evo odrađena i Joga i Leđa i noge i sad me uhvatila neka prehlada, grlo pomalo grebe.. danas je na redu Kenpo, probat cu s njim, ovisno o stanju prehlade cu ili do kraja ili barem probat pa do kud ide ide.. i ako sam postavio ovdje temu, jel to znaci da sam prijavljen za natjecanje?
|
|
Decide. Commit. Succeed.
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=4296& ;PN=š
Ako si ispunio sve što piše ovdje, jesi |
|
ladypop
Post Options
Thanks(0)
|
koliko ja vidim, ispunio sam sve uvjete ;)
evo sad sam izmjerio BF i iznosi oko š5-š6% a to sam mjerio prema: https://www.fitness.com.hr/blog/Thorn_Of_Faith/Izracunaj_svoj _BF_.aspx nadam se da cu do kraja natjecanja od tih 90 dana doci na kojih 8-š0% za definiciju :D |
|
Decide. Commit. Succeed.
|
|
ladypop
Post Options
Thanks(0)
|
evo odlucio sam, idem na definiciju i za to cu trebat ubacit i kardio na dane kad su resistance treninzi..
sad mene zanima pošto imam 63kg na š76cm, ako krenem sa cardiom i budem trosio jos dodatnih 600kcal 3 put tjedno, jel cu ja mrsaviti ili ce se samo topiti salo, jer me to muci :) nadam se da netko ima kakav savjet |
|
Decide. Commit. Succeed.
|
|
ladypop
Post Options
Thanks(0)
|
Decide. Commit. Succeed.
|
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
Ja još uvijek ne kužim zašto si ti išao na defku, ali dobro, tvoj izbor
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |