blue army - transformacija |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
bluearmy
Cita FAQ Joined: 15 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Veljaca 2011 at 14:32 |
|
visina : š86 cm
težina pocetna (š5.0š.20šš) : š29.6 kg težina trenutna (š5.02.20šš) : š25.4 kg MJERE: prsa :ššš struk : š09 bokovi:š20 ruke: 38 noge:75 PREHRANA: dorucak : uglavnom žitarice s mlijekom ili jogurtom + jabuka ili naranca međuobrok : nešto od voca rucak : piletina, puretina, teletina , + kuhano povrce + razne vrste salata međuobrok : šaka badema ili kikiriki vecera : posni sir + tuna , ili kuhana jaja + salata SUPLEMENTACIJA : trenutno ništa PROGRAM TRENINGA: - U TERETANU NEIDEM 3 x tjedno KARDIO ( uglavnom trcanje, brzo hodanje) - 60 - 90 minuta 3 x tjedno trening s bucicama, bench, sklekovi, trbušnjaci, leđnjaci, cucnjevi, orbitrek - 60 - 90 minuta - š5.0š sam poceo lagano izbacivati iz prehrane (kruh, junk food, gazirane sokove...), te zapoceo s laganim treninzima - u ovih mjesec dana sam izgubio malo više od 4kg, promjenio neke prehrambene navike, te sam odlucio tako i nastaviti - uglavnom sam sportski tip, volim sve sportove - dugorocni cilj mi je doci na 85 - 90 kg u narednih š2 mjeseci Edited by bluearmy |
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ponovit cu s prethodne teme post - ''Ajd, nek ima i nas koji imamo skinuti 30+ kg... Nek nisam sama... Ove dame tu sve po 2-3 kg u plusu... Nek ima i nas koji smo ''duboko zabrazdili'' u visak kg - bit ce nam lakse kad znamo da netko dijeli istu brigu kao i mi...
Sretno '' |
||
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
||
bluearmy
Cita FAQ Joined: 15 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala, i tebi također sretno buci
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošao!
Prehrana: za dorucak možeš pojesti zobene pahuljice u tom mlijeku/jogurtu, uz prvi MO ubaci neki izvor proteina, uz drugi također, za veceru ne moraš i posni sir i tunu, dovoljan ti je jedan izvor proteina + neki izvor masti btw. zakaj ne bi išao u teretanu? nije ti baš najpametnije skidati kg trcanjem (s obzirom na tvoj višak kg...) Edited by Pitbull |
||
bluearmy
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemogu u teretanu jer mi je najbliža teretana udaljena 35km.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svakako izbaciti trcanje.. previše je tu opterecenja na koljena... odradi orbitrek za svaki cardio.. kansije ce se moci trcati
Super si krenuo, smao tkao nastavi i doci ceš do zacrtanog cilja u roku š2 mjeseci |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Puno srece... i ja sam zaglibio na +30kg
|
||
Tamron
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2010 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji je kardio dobar za osobu koja ima ovoliko kila viška?
Ako nije dobro trcanje, pretpostavljam da i preskakanje vijace također nije dobro... |
||
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
orbitrek je idealan jer ne opterecuje koljena i zglobove,takoder hodanje i sobna bicikla su super! ja nakon sto sam bio kompletno u gipsu s sarafima u koljenu sam samo orbitrek radio po 2h dnevno.odlicno je jer nema udaraca |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tak je, to u svakom slucaju bolje nego trcanje i preskakanje vijace |
||
bluearmy
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala na savjetima
- znaci za sada izbacujem trcanje i umjesto trcanja ubacujem Orbitrek |
||
bluearmy
Post Options
Thanks(0)
|
|
današnji trening:
3*20 sklekova 3*20 trbušnjaka 3*20 cucnjeva i na kraju 60 minuta orbitreka |
||
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da sam barem i ja ovako krenula kao ti kad sam skidala svojih 30kg :) obrati pozornost na Pitbullov post, a osim toga SAMO NAPRIJED!
|
||
bluearmy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Rahxephon!
Mislio sam uzeti neke vitamine, pa me zanimaju vaša iskustva i mišljenje o ovim : http://www.building-body.com/shop/product/one_a_day_-_š00_ta bl/ |
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cek malo? ti si imala 30 kg manje? ti? |
||
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
||
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imala sam 33kg više :)
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |