Napokššš;n i ja :D |
Post Reply |
Author | |
Nejra
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Ožujak 2011 at 14:50 |
caaao :DD
Zovem se Nejra, imam š9 god., visoka š66 cm i teška 70 kg. citam vas vec duže vrijeme i napokon sam odlucila da se registrujem. U ovih š9 godina uvijek sam bila bucmasta, malo i do gena, malo i do mene. Prije 2 sedmice sam krenula na dijetu, pocela trenirati(40-60 min. kardio, 2x sedmicno), svaki dan pijem po jednu tabletu multivitamina, omege 3, š,5 L vode i zelenog caja uz veceru. Moj plan ishrane izgleda ovako: PON Ršš; SRI: š. š50 gr piletine + zelena salata + 20-30 gr oraha, lješnjaka ili badema 2. 35 gr WHEY 3. š40 gr tunjevine + zelena salata + 20-30 gr oraha, lješnjaka ili badema 4. š50 gr puretine + kuhano povrce(pretežno brokule) cET Ršš; PET: š. š00 gr piletine + zelena salata + 75 gr riže + 20-30 gr oraha, lješnjaka ili badema 2. š7 gr (pola mjerice) WHEY 3. š40 gr tunjevine + zelena salata + 75 gr riže + 20-30 gr oraha, lješnjaka ili badema 4. š00 gr puretine + kuhano povrce SUB Ršš; NED: š. 50-60 gr piletine + š00 gr riže + 20-30 gr oraha, lješnjaka ili badema 2. pola mjerice WHEY 3. 80 gr tunjevine + zelena salata, paradajz ili paprika + š00 gr riže + 20-30 gr oraha, lješnjaka ili badema 4. 50-60 gr puretine + š50 gr krompira + kuhano povrce Veselim se druženju s vama :)) |
|
Naąikam se i pravim haos :D
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro složeno, vidi se da si nas pratila, samo nemoj kombinirati rižu (uh) i orašaste (m), dovoljno ti je jedno (dakle, p+m/p+uh, a ne p+m+uh), iako, preporucio bih ti više p+m jer skidaš kilograme. UH unosi ujutro (dorucak) te prije i poslije treninga.
Whey piješ kao obrok nakon treninga ili kao prijenosni obrok? |
|
Nejra
Cita FAQ Joined: 20 Ožujak 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pratila vas jesam dosta, ali mi je ovo momak napisao pošto se bavi bodybuildingom, trenira vec 4 godine. Ma i ne jedem rižu i orašaste toliko, uzmem 2-3 lješnjaka npr. možda jer me zasiti ostalo, pa nemam potrebe za njima :) a whey pijem kao prijenosni obrok, nisam ga još nijednom pila poslije treninga, jer mi tada bude vrijeme za veceru. :) |
|
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nakon treninga pazi da bude p + uh obrok. Ako whey piješ tokom dana, uzmi uz njega nešto da usporiš apsorpciju (raženi, zobene ili sl.).
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ciao... Sretno u naumu!
|
|
hm
|
|
Nejra
Post Options
Thanks(0)
|
Hvalaa! :) |
|
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |