Prehrana za luzere |
Post Reply |
Author | |
debeli
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Sijecanj 2008 at 13:11 |
Bok prije svega Moram priznat da se neznam kontrolirat sto se tice prehrane... Tu sam, jer si ne mogu dati samar, a ni prestat jest... Problem se javio kod prestanka pusenja, braco i sestre, sve mi je zanimljivo Imam 30 godina i š90 cm ali i š24 kilograma... Ne vidi se toliko (lazem), ali da si opet mogu vidjeti maloga, dao bi sve... Pitanje: Da li na ovoj stranici postoji kakav jelovnik koji bi mogao koristiti? (ne mislim na onu foru danas ubaci u tjelo toliko i toliko bjelancevina, masti) nego danas za rucak jedi ribu s malo maslinovog ulja... Koliko kosta tetretan, recimo dvaput tjedno, ali da mi tamo covik govori "radi to i to", a ne da se ja tamo mucim i mislim jel radim dobro?? daklem teretana s covikom... I pod zadnje; jel "orbitrek" dobar?? Hvala |
|
®elim manje kila
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nitko te nece natjerati nista...ako sam neces.... to upamti... Kreni sa hodanjem...puno puno hodanja....2h minimum....odredis si do kuda ides i nazad.... i prehranu(e sada... to se malo pomuci)...a sve ti vec ovdje pise... Mozes ti nekome platiti da ti kaze jedi to to i to... i vjezbaj toliko i toliko...ali sam moras to htjeti i odluciti.... Meni su rekli u par teretana da je rad sa trenerom mislim oko 90kn jedan put...uglavnom to ti je skupo...mozda da odes par puta...tek da te usmjeri.... Ali moes sam... sigurno....samo ako zelis... I uspjeti ces.... |
|
debeli
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne natjerati, savjetovati... mozda sam krivo napisao Ali hvala... svaki put pocima prvim korakom... moram se ja natjerati.
hvala jos jednom |
|
®elim manje kila
|
|
-LBS-
Viden/a u gymu Joined: 23 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Teretana 3 puta tjedno, poslije utega kardio...bijeli kruh, umaci, peciva, pizee, cevapi, cvarci, lasange, bureci, kolaci, zasecereni sokovi, keksi, slatkisi, masni mlijecni proizvodi, alkohol, maslac , putar margarin... to cesh morat izbaciti
Imash ovaj link...ako te zanima nesto vise http://www.seljacionline-forum.com/showthread.php?t=š070 I naravno najteze je od svega natjerat se...nazalost za to nepostoji nikakav lijek...no imash izbor ili biti debeo ili smrsavjet...drugog nema :P Edited by -LBS- |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
O tome smo vec pisali. Potrazi malo.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |