Evo i mog treninga |
Post Reply |
Author | |
shaee
Cita FAQ Joined: 29 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Ožujak 2011 at 22:53 |
Dakle, cura sam, visoka š76, 63.5kg. Želja mi je doci do 58 i ucvrstiti tijelo.Iz prehrane nisam izbacila ništa, ali mislim da bih slatkiše,sokove... trebala ako želim rezultate, u 3 mjeseca izgubila sam 3,5kg. PROGRAM:(3 puta tjedno u teretani) Svaki trening traje oko šsat i š5min. š.Dan. 2.Dan 3.Dan. Evo to bi bilo to, prvi i treci dan ponavljam vježbe pošto su to podrucja na koja se više koncentriram. Noge i leđa mi nisu toliko bitni. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno da bi trebala izbaciti slatkiše, sokove i sl. stvari. Prehrana je jako bitna. što se tice treninga, pretjeruješ s vježbama za trbušne, salo s trbuha se skida u kuhinji, a ne trbušnjacima. Odaberi za svaku mišicnu skupinu (ukljucujuci noge i leđa :D) 2-3 vježbe, pa složi nešto. Možeš slobodno ovdje zalijepiti da komentiramo, u ovom treningu se nema nešto posebno prepravljati kad nisi puno ni napisala.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |