Hello |
Post Reply |
Author | |
Roman09
Cita FAQ Joined: 31 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Ožujak 2011 at 11:43 |
Hello, moje ime je Roman i imam 20 godina. Inace sam iz Siska ali od ove godine studiram u Rijeci pa tako i idem u teretanu u Rijeci koju moram odraditi u sklopu tjelesnog. Inace sam bio malo skeptican sto se tice teretane jer sam mislio da je to samo za napuhat se ko tijesto za pizzu Dosta godina sam trenirao odbojku i tenis, koje igram svako ljeto kad malo zatopli i tako to
Trenutno sam visok š80 cm, i tezak 8š kg. Proslo proljece sam imao 93 kile al se skoro sve skinulo na ljeto, ne znam ni sam kako. Valjda od svakodnevnog bavljenja sportom Naime, sad mi je cilj imati 76 kg, ali problem mi je sto studiram pa imam vremena samo ici u teretanu, sport mogu zaboraviti do ljeta. Nadam se da cete mi pomoci u mom naumu kroz postove itd. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao.
Pa i u teretani odradis utege i nakon toga biciklu, i sredis malo prehranu, i odu kile dolje.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bokic!
|
|
hm
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |