Pozzz |
Post Reply |
Author | |
RedHead
Cita FAQ Joined: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Travanj 2011 at 12:14 |
Evo i ja vam se pridružujem... Pratim vec neko vrijeme ovu stranicu i baš mi je super!
Kako se približava ljeto, odlucila se i ja baciti na posao pa cemo vidjeti šta ce od toga ispasti :) Nije da želim smršaviti, više se želim utegnuti i doci u kakvu-takvu formu (tj. riješiti se pivskog škembica:))), a mislim da ce mi to s vama biti puno lakše. Visoka sam š75 cm, teška 65 kg (dobro, možda bi i mogla žrtvovati koju kilu), no budemo vidjeli... Zasada vježbam s Shaun T-em vec neko vrijeme i ako ništa drugo, mogu reci da se super osjecam, a i to je nešto zar ne? U svakom slucaju, ova mi je stranica puno pomogla, pogotovo u vidu prehrane gdje sam napokon izbacila silne ugljikohidrate te pocela ubacivati dosada zapostavljene proteine i s ovakvim režimom prehrane mogu reci da puno lakše podnosim i samo vježbanje, a i bolje se osjecam! Veliki pozdrav svima i veselim se druženju s vama! :* |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam dosla i naprijed sa ciljem! |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Burn
Cita FAQ Joined: 25 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla...
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla
|
|
RedHead
Cita FAQ Joined: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala!
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ciao...
|
|
hm
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |