bok svima |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
tonija
Cita FAQ Joined: 10 Travanj 2011 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Travanj 2011 at 09:34 |
|
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bok
A sto si rjecita |
||
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
hm
|
||
tonija
Post Options
Thanks(0)
|
|
jesam rijecita sam.
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
tonija
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako koga šta zanima neka pita.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako cemo striktno, ovo nije podforum "ako nekog zanima neka pita" nego " Novi FITovci: predstavite se" a ti se nisi baš predstavila :) što je u redu, ali zašto si onda otvarala temu?
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
pretila
Cita FAQ Joined: 06 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za to je prikladniji offtopic chat a ne podforum predstavljanje
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ne smeta mi, lol, samo mi se nije svidio nastup |
||
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa recimo npr. odakle dolaziš, koliko imaš godina, cime se baviš, koliko dugo, koje sportove voliš etc. |
||
tonija
Post Options
Thanks(0)
|
|
iz novske sam, 27 godina, radim. a koje sportove volim,
rukomet, odbojku. ako nekome smeta što sam tu neka ode, koliko vidim tu ima vecina njih problema sa kilažom. hvala bogu ja nemam jer redovno vježbam, ne u teretani ali doma da. |
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošla na forum te nam se lijepo predstavila
Jel rukomet i odbojku treniraš za Novsku ili je to samo rekreativno? |
||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nitko tebe ni bilo koga drugoga ne tjera odavde, ali kao što je Iluvatar gore rekao, ovo je pdf za predstavljanje clanova u kojem se clanovi obicno predstave, kažu odakle dolaze, koliko imaju godina, cime se bave, što vole raditi u slobodno vrijeme i sl., a ne da stave smajlic :D
Ne mislim/o ništa loše, samo kažemo. ;) |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |