Sportski pozdrav ;) |
Post Reply |
Author | |
Kralj lavova
Cita FAQ Joined: 29 Travanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Travanj 2011 at 23:36 |
Prvo da kazem par rijeci o sebi: volim sport, u zivotu sam
trenirao sljedece sportove: tckwondo, plivanje, stolni tenis, nogomet, mali nogomet, kickboxing, a trenutno treniram hrvanje i studiram na Kinezioloskom fakultetu (š.godina) pa sam se i tu susreo s nekim sportovima. Nisam pocetnik, vec nesto znam, nadam se da cu nekima pomoci savjetima, ali da cu i nauciti nesto novo. :) |
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodosao!
Mozes napisati i svoje mjere, visinu i tezinu, cisto da imamo na uvid Uzivaj |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav..a tebe je Illy poslao ovdje jel |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao ;)
|
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozzz i od mene
|
|
Kralj lavova
Cita FAQ Joined: 29 Travanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
visina: š58 cm
tezina: oko 56 kg @dalila: koji Illy? nije me niko poslao :P jedno pitanje: kako mogu stavit slike? :) |
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uploadas slike na neki sharing service, recimo http://www.easilysharing.com/index.php ili http://tinypic.com/
kad slike budu uploadane kopiraj direct link koji ces dobiti tamo i zakelji ga ovdje pomocu ikonice koja ti se nalazi gore desno kad pises poruku, znak fotoparata (add image). Stavi jednu sliku za probu da vidis kako ce ispasti pa lako kasnije editiras. Ovak bi to trebalo izgledati Edited by - Darac - |
|
Kralj lavova
Post Options
Thanks(0)
|
hvala Darac :D ..ali kako da napravim svoju galeriju slika? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao lave..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
- Darac -
Post Options
Thanks(0)
|
Mislis na ono da slike budu zajedno i da ih ima vise u jednom postu? Jednostavno samo kad zakeljis jednu sliku isto to napravi i za drugu, znaci samo dodajes linkove i slike ce ti biti jedna ispod druge. |
|
Kralj lavova
Post Options
Thanks(0)
|
ma ne to :P
nego vidim da neki imaju svoje galerije slika.. ne kao postovi nego bas galerije npr. ko da na fejsu stavis slike haha |
|
your workout is my warmup
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Otvori temu u pdf-u "Transformiraj se" ili rokni slike u "Slike clanova"
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |