Pozdrav!! :)) |
Post Reply |
Author | |
vivian
Cita FAQ Joined: 05 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Svibanj 2011 at 22:54 |
pozdrav svima na ovom forumu!
citam vas neko vrijeme otkako sam otkrila ovaj site!stvarno sam odušavljena! Imam par kg viška, ali moj naj problem su centimetri u struku... Sad sam stvarno odlucila na promjenu! vidjet cemo ocu li uspjet, radim po š2 sati kao medicinsa sestra... ehh...eto toliko od mene u uvodu!! |
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla i sretno u ostvarivanju promijene
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla! ;)
|
|
vivian
Post Options
Thanks(0)
|
hvala vam!!
evo, baš sam danas pocela sa zdravijom prehranom, i ponosna sam na sebe što sam odoljela svim slatkim napastima što su se nalazile oko mene...e i vrlo rano sam vecerala! |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ta "rana vecera" je jedna od cestih zabluda u BB-u, tj. fitnessu. Slobodno pojedi obrok prije spavanja, ali kvalitetan, naravno. ;)
|
|
vivian
Post Options
Thanks(0)
|
pa da.. ali stvarno mi ne paše jest prije spavanja, par sam se puta baš najela...znamd aje to iz krajnosti u krajnost.. valjda treba nac neki kvaljitetan obrok za vecer..
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla Vivian
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |