Vjezbe za leđa |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
raki1234
Cita FAQ Joined: 28 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Travanj 2011 at 17:50 |
|
Pozdrav, moze mi tko preporuciti vjezbe za leđa at home?
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što imaš od opreme?
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
raki1234
Cita FAQ Joined: 28 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Od opreme imam: 2 utega po š,5kg, 2 utega po 6kg, i 2 utega po 8kg...
Imam šipku za zgibove, i to je to... Ako šta treba kupiti nije problem... |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sve varijacije zgibova su ti najbolja opcija
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
Passiongym
Viden/a u gymu Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Veslanje u pretklonu, veslanje jednorucno...
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, ali mu se to ne isplati raditi s težinama kojima raspolaže... |
||
Passiongym
Viden/a u gymu Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bih pretpostavila da je osoba koja je postavila pitanje pocetnik tako da ce za pocetak veslanje i sa 6 i sa 8 kila biti just fine |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A i to što kažeš :D
Al opet, nek nabavi koji uteg više, pa je siguran :D |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja još uvjek mislim da su zgibovi ipak daleko najbolja opcija
|
||
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Potpisujem Za ledja i gornji dio tijela zakon vjezba, sve varijacije zgibova. |
||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma jesu :D, al nebi ni veslanje odmoglo ;) |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sada za ledja radim samo zgibove.. izbacio sam sve ostale vjezbe.. osim mrtvog s ravnim nogama za donja ledja..
Tjedno oko š80 zgibova vidim da dosta cini za ledja.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja radim zgibove i veslanje ;)
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za jedna dio leđa da, ali ne za kompletna. Zato i treba kombinirat horizontalna i vertikalna vucenja da se pogode kompletna leđa Kak ceš sa zgibovima pogodit erektore npr? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam rekao da su zgibovi ultimativa vježba za cjela leđa nego najbolja opcija za njega :)
A što se tice erektora, razlicitim varijacijama zgibova rade ipak i oni, barem je tako iskustvo pokazalo, uzmi nekog tko je jak na zgibovima pa vidi koliko je prneosno na DL - poprilicno, tako da ništa nije narucito zapušteno |
||
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma zgibovi su super stvar za leđa al ipak erektor ne radi u nekoj znacajnoj mjeri tu :D Jednostavno po anatomiji pokreta erektor je uspravljivac kralježnice i ne sudjeluje u zgibovima nešto ekstra |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |