Nagradna igra - Napiši trening! |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Svibanj 2011 at 17:56 |
|
Forumaši,
ako niste zamijetili, pokrenuli smo nagradnu igru, više info na blogu: Nagradna igra - napiši trening i osvoji bon! Pokrenite se i kupite si nekaj pametno kaj vam nedostaje! Ako imate kakvih pitanja, pitajte.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Napisao sam blog post ali nikako ne mogu ubaciti linkove za youtube
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Budem ja malo to pogledao, al bitno da si stavio adrese prema video prilozima.
Inace tražili smo trening samo s š rekvizitom, to bi u tvom slucaju bila samo guma ili cekic. Al dobro, možete staviti s max 2 rekvizita jer želimo da iskoristite maksimalno koliko je moguce š rekvizit. Ajde i ostali, pokrenite se i share-ajte š svoj trening s omiljenim rekvizitom. |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Budem i ja za vikend slozio nesto.. imam u glavi jedan trening sa sipkom u kavezu.. cemo vidjet..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neklasicne vježbe? otpadam
tj. vjerojatno se pod klasicnim misli na sve one ženske spravice i skakutanja tako da bi onda možda i mogao proc sa svojim vježbama |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neklasicne smo definirali kao vježbe koje ne izvodimo cesto s nekim rekvizitom, ili vježbe koje se izvode s nestandardnim rekvizitiom. Biraj što ti je bolje - nestandardni rekvizit ili standardni rekvizit al neklasicne vježbe.
|
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Au, nisam uopce obratio pozornost da se treba složit trening s jednim rekvizitom. Budem onda složio drugi trening s jednim rekvizitom, imam nešto jednostavno na pameti Samo ne znam što da radim s ovim, da ga ostavim na blogu samo da ga nekako preimenujem i da ne sudjeluje u toj nagradnoj, ili? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a po cemu je to neklasicna vježba? mislim da se dosta pisalo, cak i na ovom forumu o tim barbell complexima kako god, pohvala za trud |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bas po nicemu.. i ja se isto pitam.. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ostavi ovaj blog post slobodno. Poslužiti ce ostalima da dobiju inspiraciju za trening.
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pogledajte tko su pobjednici nagradne igre!
|
||
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
primjedba za pobjednicki trening - pocinje se od manjih grupa prema vecim. sto je pogresno jer se uvijek krece s vecim ;)
dakle, prvo noge, pa prsa, pa ramena, biceps, triceps... a ledja nisu obradjena... jos jedan propust... al evo, ja se nisam natjecao, pa ne znam koliko sam kompetentan davati kritike... al u svakom slucaju, pohvale na mastovitosti upotrebe gume (iako si nakon tog vjezbanja poprilicno prljav) :D |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cesttitam pobjednicima!
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |