Vitamini & Minerali? |
Post Reply |
Author | |
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Svibanj 2011 at 17:46 |
Imam jedno pitanje vezano za vit/mit?
Prvo koliko su stvarno neophodni kao suplementi? Posto ih manje vise unosimo kao hranu. I koji su najpotrebniji sportistima. Svi spominju C i B complex. Ja sam suzio izbor na nekoliko preparata, pa kada bi ste mi rekli koji je najbolji. Daily Formula (Universal Nutrition) Orange TRIad (Controlled Labs) Super Multi (Dymatize Nutrition) Easy-C (Natrol INC) Vitamin B-š00 Complex (Natrol INC) |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nekakav obican multi vit i min bi trebao biti ok
što se tice potrebe, vitamini i minerali ne poboljšavaju nešto previše zdravlje i performanse ako ih je više ali dosta narušavaju ako ih je malo! A kako si sam rekao unosimo ih manje više, sa naglaskom na manje |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preporucio bih ti još i vit c iz dm-a. ;)
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Daily Formula ili pogledaj jos od Twinlaba Dualtabs.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Daily One, Scitec, najbolja opcija/best buy |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
cuo sam da puno ekipe kupuje Twinlab DualTabs. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |