juhe iz vrecice |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
furious
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Prosinac 2006 at 00:52 |
zdravo ne zdravo? korisno ili beskorisno? |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
50 kalorija, puno vode, zasiti te, dobro ti dodje po ovom hladnom vremenu... jedi ih. Ja ih jedem skoro svaki dan.
|
|
Kika
Viden/a u gymu Joined: 10 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prije par godina je bio dokumentarac o tim juhama i sjecam se da je receno da je to totalno smece puno aditiva i konzervansa. Ne sjecam se tocmo o kojim je kemijskim spojevima bilo rijec, ali je savjet da ih se skroz izbaci iz prehrane. Radje si napravi sam juhu od paradajza ili karfiola - jednostavne su za napraviti, a i gotove su za 20 minuta. |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sama vegeta. A vegeta je nesto najnezdravije sto se moze naci u prehrani
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Slyster12
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Post Options
Thanks(0)
|
Puno smeca i aditiva.
Uglavnom izbjegavati u šIROKOM LUKU. Prevara pod neku domacu i zdravu prehranu kao i cedevita. |
|
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme ljudi....pa vi ga stvarno pretjerujete
ako covjek nije u prilici pojesti domacu juhu i ova iz vrecice je sasvim dobra jer otvara apetit a i za zeludac je uvijek dobro pojesti juhu za rucak. a to sto je vama smece sve sto ne povecava misice to je vas problem ali onda tako naglasite svoje misljenje kada dajete savjete ljudima... |
|
Slyster12
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gle.Bez obzira na nesposobnost te juhe da poveca misice ona u sebi nema nista hranjivo.Vrecica puna aditiva,smeca,masti i otpadaka.
Tko voli nek izvoli ali juha u vrecici nema nikakvu pozitivnu nutricionisticku vrijednost. |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osim onog vec recenog, juhe iz vrecice sadrze puno previse soli! Neke one mini - juhe sadrze cak vise soli nego sto je dnevna potreba. Uglavnom, nisu zdrave nikako. Vecina njih nije mi ni fina, tek ponekad pojedem juhu od gljiva iz vrecice, jer volim taj okus, a ne da mi se kuhati pravu samo za sebe, kad ukucani to ne jedu. |
|
icetea
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok! Mislim da su juhe iz vrecice,kad si stvarno gladan i nemas vremena pripremit nesto toplo za jesti, dobar izbor ako se u njih doda jos svjezeg povrca i prokuha na kratko. što se tice prekomjerne kolicine soli,doda se malo vise vode i to je to. Nemaju svi vremena svaki dan pripremat nutricinisticki kvalitetne obroke,a ni u menzi nije uvijek na repertoaru zdrava hrana, pa mislim da juha iz vrecice nece ubiti ako je povremeno pojedes. ...i ja sam gledala dokumentarac o tim juhama prije par godina,ali ih i dalje konzumiram povremeno. ..što se tice juhe og gljiva.. nutra nema ni glj.. od gljiva(ajd ima par susenih komadica) ali je njihov glavni sastav skrob.(i da fine su..povremno) |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma znam ja da su tamo "gljive" u tragovima, ali taj okus mi je bas njami, pogotovo Knorr-ova juhica. |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
JUHA ----ZASTO JE KORISTIMO-uglavnom se jede ili pije,nakon njenog uzimanja mi se osjecamo zasiceniji (valjda) sto je i cilj ,kad kazem cilj mislim da je poenta svega smanjenje unosa normalne hrane,sto manje teske hrane je i manje posla za probavni takt.....juha je dobra jer je ona ustvari i podmazivac unutarnnjih organa typ crijeva.....jeduci stalno posnu suhu hranu mozemo izazvati ostecenje crijeva sto moze izazvati ozbiljne unutrasnje probleme(naprimjer stolica).....ako ipak nezelimo jesti juhu onda bi se hrana trebala jesti sto duze i skoncentrisano bez nekih stresnih momenata naprimjer da svaki zalogaj zvacemo to jest isjeckamo prema nekome nepisanom pravilu izmedju 25 -30 puta....koliko su juhe korisne i stetne mogli smo procitati u prethodnim postovima a ja bih licno samo jeo ove sa povrcem naprimjer brocoli juha......
|
|
daba
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam neki veliki obozavatelj juha,ali u svrhu zdravlja jedem ju.bez soli i ostalih zacina.i definitvno zasiti covjeka,pogotovo ako je rijec o bakinim juhama jos jedna dobra strana juha,iako ju nitko ne spominje,je kod mamurluka
|
|
icetea
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
daba... i to od paradjza
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
N
Edited by emilio |
|
daba
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha....bas samo da klizi...a sto se tice juha...nema od cega se nemoze napravit juha...samo tko ce ih jest. Osobno mi je najbolja od gljiva. Ja recimo idem tjedno barem 3 puta ujutro na plivanje. prije toga si pojedem snitu kruha najcesce nekog integralnog jos dodatno stisnutog u tosteru da bude malo hrskaviji,mlijeka malo-masnog,jedan do 2 paradajza, i krisku domaceg dimljenog sira.sad koliko je to kaloricno ili ne neznam...ali sam primjetio da mi pase...a ponekad jos i pojedem na to bananu ili narandzu. ako tko ima kakvu kritiku,otvoren sam za savjete?
|
|
Slyster12
Post Options
Thanks(0)
|
Podmazivac crijeva :D :D Emilio ne lupetaj. Objasni mi razliku izmedju tanjura juhe i tanjura vode? ;) Kad zavrsis sa objasnjavanjem pogledaj sta si napisao i pocni se smijati. JUHA = SMECE Malo vode malo masnoca malo prekuhanog povrca i tijesta. Osim ugode na jeziku mi iz ovoga dobijamo.......NISTA Tko voli nek izvoli ja se drzim tune. |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |