Fire orange - mišljenje |
Post Reply |
Author | |
Tamron
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2010 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Svibanj 2011 at 12:54 |
http://zena.hr/clanak/tezina_i_tijelo/odlucite_se_za_pouzdanu_formulu_ucinkovitog_mrsavljenja_-_isprobajte_fire_orange_-_vatrenu_narancu/4866
Marketinški trik ili stvar koja stvarno djeluje? Ne mislim da djeluje cudotvorno kao što u clanku piše, ali može li uz vježbu i pravilnu prehranu biti od koristi?
|
|
maslacak
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam par cura koje su to pile i kažu da je cisto bacanje novca.. nikakva korist.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Regulirana prehrana + trening s utezima + crobni trening = Mrsavljenje
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja od encijana kupujem samo rizu i one njihove kremice tipa nevenova mast i onu ka za vene (koju mater koristi).i ti im proizvodi su skroz ok.
ja nevirujem u tbl.za mršavljenje i imam svašta nešto protiv njih! |
|
Tamron
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2010 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto mislim da su to gluposti, ali sam htio cuti i vaše mišljenje. A na koji nacin onda djeluju oni fat burneri koji stvarno djeluju?
|
|
chucky
Cita FAQ Joined: 30 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam dobio paket, do sad potrošio 3/4 kapsula i bome smršavio skoro 4kg (sa 91 na 87).
Nisam uopce vjerovao da može djelovat. Tim više šta uopce nisam promijenio nacin prehrane, a ne treniram vec skoro 4 mjeseca (otkad mi se rodila kcer)
|
|
dive deep
www.marinesport.hr |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |