Protein - problem s bubuljicama |
Post Reply |
Author | |||
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Svibanj 2011 at 13:39 |
||
Znaci imam problemcic u vezi s proteinima , prošlo je š0-ak dana otkada pijem premium whey profesional , napisati cu vam dole sastav kad objasnim sve , i po licu mi se pocinju stvarati bubuljice - znaci nije da imam perfektno lice kada ne pijem proteine , ali vidim da ima razlike i malo su mi drugacije ove bubuljice od onih koje su standardne kad ne pijem ništa . Slicna stvar mi se dogodila sa biotechovim proteinom , ali sam mislio da je to zbog toga što je biotech . Ovaj sam protein što sada pijem pio i prije i nije mi se takvo što događalo . Sad ne znam da li postoje i kolike su šanse da je to od proteina , ali definitivno vidim razliku . Prehrana mi je više-manje normalna pa do toga vjerovatno nije . I da s proteinom pijem glukozu u omjeru š:š jer mi nisu toliko intenzivni treninzi pa da ne pijem previše glukoze uzalud . Proteine pijem š dnevno i kad treniram i kad ne treniram .
Evo vam sastav proteina: Serving size: 30g [š rounded scoop] Ingredients:
Sad na kraju mene zanima da li da prestanem s proteinima , ako je uopce do njih , ili da probam tijelo naviknuti ili možda uzeti nešto za detoksikaciju ... |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ista stvar kao i sa Legom, nije problem u whey proteinu vec u dekstrozi/glukozi
|
|||
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da je izbacim ili još smanjim ? Koliko ce to uopce utjecati na apsorpciju proteina ?
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
izbaci je i zamijeni drugim izvorom uh-a. imaš na forumu tema o tome. |
|||
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ima još jedna stvar , kada sam bio bez proteina jedno vrijeme sam pio samo glukozu i tad nisam imao problema .. sad ako je do nje valjda bi imao i taj period kada sam je samu pio nekakve probleme . Znaci pio sam samo glukozu i sve je bilo u redu , š0 dana nakon što sam poceo i protein piti mi se ovo događa . Sad je li ta glukoza pocinje smetati iz nekog razloga u zbog wheya , jer mi nije problem jesti grožđice , kukuruzne ili kruh , ili je nešto drugo u pitanju
Edited by Wooz |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ak misliš da ti smeta whey, prebaci se na kruti p + uh obrok i gotova stvar
|
|||
Wooz
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ne znam smeta li mi , bas mi je cudno ovo . Prije sam ga pio i nije nista bilo . Mozda cu izbaciti whey na dane kad ne treniram pa cu vidjeti . A whey i uh mi dodju kao jedan obrok + sto od toga nekako ogladnim da jedem kasnije , a to mi odgovara - kad bi ga prestao uzimati tesko da bi mogao jesti toliko da nadoknadim :S
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |