debeli listovi |
Post Reply |
Author | ||
indL
Cita FAQ Joined: 11 Travanj 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Travanj 2011 at 17:44 |
|
Zdravo,
Zanima me kako mogu stanjiti/smanjiti misice na svojim listovima koji su tek nesto tanji od bedra mi. Problem je u jednom misicu sa unutarnje strane lista koji je kratak i nabijen. Inace sam visoka š64cm i imam 53kg, vitka, u formi, konfekcijski broj 34, imam 20godina, ne treniram ali hodam svakodnevno po vise od 2sata. Samo me zanima postoje li neke vjezbe sa kojima mogu uskladiti svoje listove sa ostatkom tijela. Edited by indL |
||
Olya Sookie
Cita FAQ Joined: 13 Travanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja neznam sta bi ti rekla trebao bi ti kakvi strucni savjet
po tom pitanju :D |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Listovi su genetski podareni... tesko ces to skinut.. gotovo nemoguce..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
indL
Cita FAQ Joined: 11 Travanj 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mora postojati nacin...
Mozda neke vjezbe koje izduzuju misic??? Uz to, taj misic na dodir boli. Ne znam kako/zasto je to tako... |
||
luna-scarlet
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 126 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav od jos jedne sa debelim listovima... Do sad sto god sam probala - listovi uvijek isti...
|
||
Tvrdoglava na putu do vitkosti
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne postoje vježbe za izdužit mišic, to ti je genetika i ne možeš protiv nje. Jedina opcija ti je da povecaš mišicnu masu bedara i na taj nacin vizulano smanjiš listove. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Posudi ih meni :p
|
||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
benko
Cita FAQ Joined: 13 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je pomogla vijaca :)
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
S vijacom ce tek potaknut listove na dodatni rast. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
luna-scarlet
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 126 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Istina, sto sam vise vjezbala listovi - nisu rasli, ali su postajali cvrsti... Kao nogometas sam
|
||
Tvrdoglava na putu do vitkosti
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobru su decki rekli, nema ti pomoci na žalost... izbjegavaj ih dodadtno aktivirati! Jedino me zanima ova bol.. koliko to vec traje? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa jedini nacin da ih eventualno stanjis je da prestanes da hodas otprilike...nazalost I da prestanes da vezbas,sto za vecinu ljudi nije opcija, jer vecina ljudi ide logikom : kad ih vec imam daj barem da budu cvrsti i oblikovani.
Takodje je jos jedna od opcija da ipak postoji neko salo/mast preko njih pa da se odredjenim vezbama to stese, tako bi noge izgledale tanje i vitkije, bez obzira na misice koji bi dosli do izrazaja jos vise, ali salo je to koje daje ''masu'' nozi uglavnom. Pazljiv odabri vezbi ili neke vezbe koje su usmerene posebno na stanjivanje i/ili preoblikovanje misica...Ukoliko je to uopste moguce jer nas tu vec genetika mnogo hebe i odredjuje, mada..nije nemoguce preoblikovati ih, u nekoj meri barem.. Mada mislim da nema potrebe za izbegavanjem dodatnog aktiviranja jer listovi kao i svi ostali misici reaguju jedno vreme na odredjene podrazaje i tezine i vezbe i statija znam, tako da tu dolazi do stagnacije kad tad. U jednom trenutku je jedini nacin da se povecaju verovatno dodatno opterecenje, tako da nemas brige da ce narasti vise, ne mogu rasti vecno od tvoje soptsvene tezine, pretpostavljam barem...Ili zavisi mnogo od vezbi? |
||
lakyberry
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Plasticna operacija xD
|
||
Stay safe, stay 2. amendment!
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
lol da, to je na kraju jedini nacin :D Ali moras fakat duboko pasti na dno i biti iskompleksiran da bi to napravio |
||
lakyberry
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da jbt.
A je***a ako nekog to stvarno smeta a ima love. Why not. xD |
||
Stay safe, stay 2. amendment!
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |