zamjena za obrok |
Post Reply |
Author | |
aprilia rs125
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Veljaca 2008 at 20:40 |
preporuci te mi bilo koji proizvod sa heliks.hr , neke proteine da zamenim time obrok,npr.da nejedem ni za rukac veceru nego da popijem sta to moze zamjenit, hvala unaprijd
|
|
Nepobedivi
Viden/a u gymu Joined: 22 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
brate nista te nisam razumeo,napisi ponovo!
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
aprilia rs125
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
, htjeo bi zamjenit obrok nekim napitkom, npr. da poslijepodne ne jedem neko ako postoji da popijem nesto da bude isto ko da sam pojeo nesto,sad bolje?
|
|
Nepobedivi
Viden/a u gymu Joined: 22 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
cist protein whey ili gejner on ti je puniji sa secerom pa ce te vise zasititi,a mozes i whey i dekstrozu zajedno!
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
a koja je svrha te zamjene obroka proteinskim napitkom
|
|
Nepobedivi
Post Options
Thanks(0)
|
pa svrha je u tome ako ne mozes da stignes da jedes nemas vremena,zuris negde...smutis proteini na konju si!mada meni sluzi samo kao dodatak ishrani a ne zamena za obrok ali ko kako voli!
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ali proteini su dodaci prehrani, a ne zamjena. Eeeee, da mi je vidjeti psihicko stanje nekog tko jede proteine za rucak i veceru tamo negdje oko 22h, pred spavanje nakon 4 dana takve "prehrane"......
|
|
Nepobedivi
Post Options
Thanks(0)
|
pa i ja sam to napisao da mi sluze kao dodatak ishrani a ne zamena za obrok
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
shvacam to , ali po ovom postu
imam osjecaj da nije smisao u tome sto "se ne stigne", ako grijesim ispricavam se |
|
Nepobedivi
Post Options
Thanks(0)
|
koce ga znati sta je on smislio
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |