Piletina, crno meso |
Post Reply |
Author | |
sinistral
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Lipanj 2011 at 10:55 |
Koja je kalorijska vrijednost? Ja jedem samo domacu pilad, pa je logicno da cu ih jesti cjelovite, ne samo bijelo. U tablici na portalu, što mi je cudno, izlistano je samo bijelo meso.
također, kaže, svinjetina, bez ikakovog preciziranja, kotlet, vrat, but.. Oslic? Som Pangasius? Koliko je teško š jaje? Koliko jedan kavena šalica riže? Gdje kupiti jeftinu kuhinjsku vagu?
|
|
josipr
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovisi na koji nacin je spremana piletina, ti si rezerviraj prsa jer su manje masna i imaju više proteina. Oslic je odlican nemastan i bogat proteinima, som premastan. Ja svinjetinu izbjegavam, draža mi je teletina i junetina. Kompliciraš, što ce ti vaga. Još nam samo treba da 'razbijamo' glavu sa takvim glupostima. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
vaga nije kompliciranje.. vaga je potrebna da OKVIRNO znaš koliko si unio proteina i UH! naglasio sam okvirno jer naravno ima ljudi koji pretjeruju s vaganjem |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
ona mala caša od nutelle kad je do vrha napuniš smeđom rižom stane 200g, a kad je napuniš zobenim (mekim) pahuljicama stane š00 grama. pa možda ti to može biti neko mjerilo dok ne kupiš vagu. Edited by Brunhilda |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sinistral, deri slobodno cijelo pile, nemoj slucajno bacat batak/nadbatak
Kokošje jaje ti je obicno 50-70g teško |
|
sinistral
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma derem, derem, samo me zanima koliko okvirno energije unosim. sve naslijepo radim. napredujem, ali možda bih mogao i bolje.
a što se tice soma, mislio sam zapravo na pangasiusa, onog bengalskog, ako ima razlike. u filetima ga prodaju, ukusan je jako i dobra je cijena. oslic nije ni približno ukusan, plus ima ga samo smrznutog, pa nikako da se ocijedi malo.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |