Trcanje |
Post Reply |
Author | |||
zlojogging
Cita FAQ Joined: 11 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Lipanj 2011 at 11:56 |
||
koliko puta na tjedan trcite? na koliko km? zanima me koliko je optimalno...
što se trcanja tice, prava sam ovisnica ;)) |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Optimalno za što? Osobno nisam poklonik trcanja tj jogginga |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
zlojogging
Cita FAQ Joined: 11 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
trcim skoro svaki dan po 6-9 km... strah me da ne pretjeram, pa pitam je li zaista potrebno trcati svaki dan (odn. koliko puta tjedno) da ostaneš u formi i zadržiš/poboljšaš kondiciju?
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Gledaj.. za samo održavanje forme i kondicije po meni postoje puno bolji nacini. That being said... ako trciš iz gušta.. trci koliko ti paše i to je to ;)
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja mislim da bi trebalo kombinirat i trcanje i biciklu, te sada jos dodat tome i plivanje preko ljeta.. da se ne ogranicimo samo na jednu crobnu aktivnost..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Plivanje obožavam, a na biciklu sam svaki dan, ali trcanje (klasicno) mi nikad nije pasalo |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Po meni je plivanje najbolja aktivnost za gornji dio tijela, a trcanje za donji dio.. bicikla jest dobra, i stiti zglobove, ali ne umara kao trcanje.. mene nakon trcanja boli cijelo tijelo.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma je, sve to stoji, al ne volim trcanje... |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |