zamjena za obrok |
Post Reply ![]() |
Author | |
aprilia rs125 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Kolovoz 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 12 Veljaca 2008 at 20:40 |
preporuci te mi bilo koji proizvod sa heliks.hr , neke proteine da zamenim time obrok,npr.da nejedem ni za rukac veceru nego da popijem sta to moze zamjenit, hvala unaprijd
|
|
![]() |
|
Nepobedivi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brate nista te nisam razumeo,napisi ponovo!
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
![]() |
|
aprilia rs125 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Kolovoz 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nepobedivi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 117 |
cist protein whey ili gejner on ti je puniji sa secerom pa ce te vise zasititi,a mozes i whey i dekstrozu zajedno!
|
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
a koja je svrha te zamjene obroka proteinskim napitkom
|
|
![]() |
|
pa svrha je u tome ako ne mozes da stignes da jedes nemas vremena,zuris negde...smutis protein
![]() |
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Da, ali proteini su dodaci prehrani, a ne zamjena. Eeeee, da mi je vidjeti psihicko stanje nekog tko jede proteine za rucak i veceru tamo negdje oko 22h, pred spavanje nakon 4 dana takve "prehrane"......
![]() |
|
![]() |
|
pa i ja sam to napisao da mi sluze kao dodatak ishrani a ne zamena za obrok
![]() ![]() |
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
shvacam to , ali po ovom postu
imam osjecaj da nije smisao u tome sto "se ne stigne", ako grijesim ispricavam se |
|
![]() |
|
koce ga znati sta je on smislio
![]() |
|
GO HARD OR GO HOME!
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |