Mahunarke kao vecera |
Post Reply |
Author | |
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Lipanj 2011 at 21:23 |
Upravo sam smazala snitu kruha sa kuhanim graskom u vidu neke laganije corbice, pa me zanima da li sam pogrijesila?? :D
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm, UH navecer, a nisi imala trening prije toga, bolje ne
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti... :) Ma moram se bolje savjetovati oko slaganja dnevnog jelovnika...Ali, gledajuci na to da stvarno sam tesko dosla do ove kilaze i zeljela bih je zadrzati...Jedino me trenutno zeza sto spremam ispite i nemam vremena za neke vjezbe dugotrajne, pa mi treba neki jelovnik sa minimalnim potrebnim kalorijama...Nadam se da takvi postoje danas :)
|
|
MIRRIM
Cita FAQ Joined: 21 Lipanj 2011 Location: RIM Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
POMOZITE!!! kakva soja je dobra za jest,i sto nesmije sadrzavat u sebi i gdje naci takvu soju.
zelio bi se pocet zdravo hranit i istraziva sam vise podrucja al sta se soje tice neznam kome vjerovat. molim vas pomozite !!!!!! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oooo živote, kakva panika Gle smajlica dole, rastroj cijeli
Zašto soja? šta zdrava prehrana ne ide bez toga? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahaha...mahhh ovo mi je bio jos jedan u nizu "prenos"...no big deal
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne smajlice, ja mislila na ovu soja histeriju A što se tvog pitanja tice, sumnjam da je bio neki problem ako si mi papala onako slabo cijeli dan...jedino što moramo rješit ovaj kronicni nedostatak proteina :) Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |