Jednorucni uteg 15 kg |
Post Reply |
Author | |
mnikic777
Cita FAQ Joined: 25 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Lipanj 2011 at 11:24 |
pozdrav, narucio sam 2 komada jednorucnih utega od 15 kg u cetvrtak, prošlo je više 48 sati a još nije stiglo, pa me zanima kada bi moglo to stici?
Edited by Zoki - 26 Lipanj 2013 at 00:03 |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj poslati upit na mail, ali mislim da se racunaju samo radni dani, tak da bi ti trebalo stic u ponedjeljak
|
|
mnikic777
Post Options
Thanks(0)
|
još nije stiglo
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Priupitaj na mail: [email protected]. ili se javi Zokiju na pm
|
|
mnikic777
Post Options
Thanks(0)
|
poslao sam im mail još u ponedjeljak, i rekao je da bi trebalo stici u utorak ili srijedu, ali nije.. Nadam se da ce uskoro stici
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav. Prvo isprike sto to nije dostavljeno. No, sprijecila nas je visa sila odnosno rasprodali smo cijelu zalihu jednorucnih utega od 15 kg, da bi bilo jos gore, i uvoznik za Hrvatsku je ostao bez tog proizvoda (sve prodano). Trenutno smo maknuli taj proizvod s web shopa, biti ce opet dostupan kroz 30-60 dana. Dobivamo svakodnevno upite za taj proizvod, no posto smo sve rasprodali, morati cete pricekati do cca. sredine ili kraja kolovoza. Ja bi najradije da nije tako, al eto, trenutno nemamo vise jednorucnih utega od 15 kg. Edited by Zoki - 26 Lipanj 2013 at 00:03 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mnikic777
Post Options
Thanks(0)
|
da li to znaci da je narudžba otkazana ili da ce stici za 30-60 dana?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako se ti slažeš, poslati cemo ti jednorucne utege cim ih ponovno dobijemo na raspolaganje. Može?
|
|
|
|
mnikic777
Post Options
Thanks(0)
|
može, samo me prije obavijestite nego što pošaljete
Edited by mnikic777 |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
U redu, dogovoreno. |
|
|
|
mnikic777
Post Options
Thanks(0)
|
Da li ima kakvih novosti?
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nema jos, svakako ti javimo kad dobijemo na raspolaganje utege.
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav, evo dostupan je za prodaju jednorucni uteg 15 kg, slobodno naruci preko linka:
Edited by Zoki - 26 Lipanj 2013 at 00:04 |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |