Slucajni prolaznici- inspiracija!!!!! |
Post Reply |
Author | |||
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Lipanj 2011 at 15:33 |
||
Zašto otvaram ovu temu?? Zato što sam danas u bezveznom šopingu u portanovoj (osijek), tocnije njihovom konzumu, vidjela tipa, koji kupuje paket jaja i izgleda božanstveno, onako kako, vjerujem, vecina muške populacije na ovom forumu izgleda!! hehe Došla sam doma i uhvatila se svog insanitya a kasnije cišcenja!! Sam pogled na doticno tijelo mi je podigao adrenalin i dao povod za vježbanjeeee!
Stvarno se isplati vježbati i brinuti o sebi jer eto i slucajan susret je motivacija za nekoga!!
Jeste imali ovakvih iskustava??
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moram ubuduce opreznije se saginjat dok uzimam karton jaja
|
|||
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehehehe ne, nemoj! =) uhh kako godi oku isklesana guza koja se saginja... oohh smiri se srce moje
nažalost ovaj stricek se nije saginjao.. da je... malo mi je falilo da mu priđem..jaaaooo hehehehe
|
|||
spicy
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajme teme
ja se sjecam da je mene u srednjoj jednom motivirala neka cura koju sam vidjela na ulici da trcim cijelo ljeto svako jutro u pola 6..ni sama ne znam otkud mi volja..ni gdje je sad ta volja da se ustanem tako rano i vježbam
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne znam za vas al meni je motivacija vec ugrađena u mentalni sklop
Mislim da kad to stvarno voliš i kad ti postane nacin života - nikakva motivacija nije potrebna jer ti je to normalno stanje. A dok nije tako bilo....teško da me na ulici nešto moglo motivirat jer bar u mom gradu nisam nikad vidjela nikoga ko je izgledao onako kako ja želim, više onako bikini girls al to mi je dosadno Tako da sam se trebala pomoc sa slikama i snimkama treninga :) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uuu mene hiljadu puta to zna da poklopi u fazonu ''ma ja nikad necu imati ovakvo telo jer..(pa spisak razloga)''
Tako da mislim, ako cemo vec birati nekog za motivaciju, to mora da bude osoba koja ce biti slicna nasem...fizickom sklopu..A ljudi kao za inat uglavnom kao uzor uzimaju ono sto ne mogu biti |
|||
spicy
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ta sam..bila.uvijek sam se zamišljala vitkom,tanašnom,krhkom,s duuuugom ravnom kosom,i za uzor uzimala cure za 2 glave više od mene. a onda sma skužila da to nejde.i da mogu biti vitka,ali da to nece liciti ni na što.i sad želim biti samo ja,ali u poboljšanoj verziji.i ne želim više ravnu kosu jer sad volim svoju grivu:)i volim svoju guzu i jako sam ponosna na ovo šta sam uspjela sam napraviti iz nje!cak sam i noge pocela voljeti..i pomirila sam se s tim da imam jake ruke i da one nikad nece biti tanke ko šibice.al zato ce biti jako i lijepo oblikovane:)sad si više ni ne postavljam neke ciljeve u vježbanju,samo idem dalje i gledam kako mi se tijelo mijenja.ionako cu vježbati cijeli život:)
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma to je definitivno najzdraviji, i usudim se reci, najpravilniji nacin razmisljanja, kome treba teziti - ne bih rekla da SVI kad tad prodju kroz tu fazu zeljenja onoga sto ne mogu da imaju, ali dosta njih je prozivi u jednom trenutku(neki iz nje nikad i ne izadju, nazalost).
Nazalost imam lose dane kad me pukne takvo razmisljanje, no to je vec vise stvar raspolozenja i ostalih +/- faktora vise nego nekog celokupnog razmisljanja. Ali ono sto je sigurno je da bavljenje necim drasticno podize razinu samopouzdanja, to je prosto kao neki mentalni doping! |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam evo motiviran sam sobom sad, nakon 3 mjeseca neaktivnosti, lose prehrane, posto sam takav da tesko radim nesto ako sve nemam poslozeno kak treba, u ovom slucaju ne treniram, pa nemogu savrseno pazitr na hranu i sad opet imam škembicu i mlohav sam i vec tjednima ljut i nezadovoljan i jedva cekam da opet pocnem trenirat jer se ne podnosim ovakvog trenutno nakon one forme od prije 3 mjeseca.......a ja baš znam tempirat formu, svi za more se spremaju, dok ja se prije mora trpam i špekavim
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
špeksi!
|
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Osjecani |
|||
LiveStrong
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|||
mare_
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |