Ajmo cure, help! :) |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Lipanj 2011 at 19:00 |
Cisto informativno me zanima, u koliko sati zadnji obrok imate? Slazem jelovnik, svaki savjet dobro dosao!!
Veliki pozzz!!! |
|
Claric
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 89 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam cura, ali zadnji je nekih pola sata prije spavanja...Posni sir i šaka badema, ili spori whey za noc.
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Hvalaa !!
Ali treniras vjerovatno...Ja sad slazem jelovnik za djevojku "pred ispitima, koja samo streba i trci po faxu"...Tako da mi treba nesto isplanirano da se ne lijepi za mene uvecer |
|
Claric
Post Options
Thanks(0)
|
Treniram da, navecer jedi povrce kuhano u vodi i piletinu takodjer kuhanu. Hrana spremljena na lešo je najbolji nacin pripreme...Izbjegavaj ugljikohidrate nakon zalaska sunca:)))
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti :)) A posni??
|
|
Claric
Post Options
Thanks(0)
|
skladište proteina hehe, uvijek dobar zalogaj za kasne nocne sate...Radije pojedi pola kile posnog sira ponoci nego snitu kruha
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
cak i bez treninga?? Onda ja stvarno nista ne razumijem... A onda nisam ni grijesila, pa sam sretna...hehe...Maloprije sam pojela kao vecericu neku salatu s š50g posnog...Ako imas dobru literaturu, senduj pls!!
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Također, nisam cura, ali zadnji obrok ide neposredno prije spavanja.
Smajlica, nemmoj se bojati hrane navecer |
|
Claric
Post Options
Thanks(0)
|
Zna pit o cemu se tu radi
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ako si imalo citao o meni, sve ti je jasno Zaista se trudim, ali je tesko...Najteza mi je moja psiha! nE MOGU DA SHVATIM DA MOGU POJEST POLA KILE POSNOG DNEVNO BEZ STETE, A DA MI PREVISE VOCA TAKO MOZE STETU NANIJETI...tj. secera iz voca....Ali, ucim, ucim, Pittbull.... Hvala Bogu pa imam vas sve uvijek tu u krizama....HVALA VAM, DRAGI MOJI!!!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde si skini knjigu "Burn the fat, feed the muscle" (Tom Venuto).. u njoj je sve o prehrani i treningu detaljno objasnjeno..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Budem! Ima li na forumu...ili???
|
|
Claric
Post Options
Thanks(0)
|
seceri ti opcenito ne trebaju, osim dekstroze nakon treninga posto dize razinu inzulina i vozi aminokiseline u misice. Glucosamin bi trebalo isto ubaciti u shake da malo i hrskavice dobe klopicu...
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma može slobodno pojest kruti obrok nakon treninga. Smajlica, slobodno pitaj ako ti nešto nije jasno ili ako imaš nekih nedoumica, a po posnom slobodno šibaj. Ubaciš šaku kikirikija, neko povrce i voila |
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Uf da, lako je vama, ali sam ja to tamanila svojski, covjece! Bez secera sam jaako nervoznaaa
Edited by SMAJLICA |
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj papati više mrkve, cikle, repe, tikve, pipuna.... tako da imaš u prehrani slatkih namirnica ... ja sam na sebi primjetila da mi se jede slatko i da sam nervozna kad ne jedem dovoljno UH-a. |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |